Nou projecte participatiu: Pedala i Reporta!

Et mous en bici per Barcelona?

Uneix-te al nostre projecte de participació ciutadana i ajuda’ns a millorar la infraestructura ciclista de la ciutat. La teva veu compta!

Objectiu general:
Recol·lectar incidències relacionades amb l’estat deficient de la infraestructura ciclista a Barcelona i advocar pel seu manteniment i millora als diferents districtes de la ciutat.

Objectius específics:
1️⃣ Informar del mal estat de la pintura dels carrils bici.
2️⃣ Informar sobre la falta de separadors físics dels carrils bici o el seu mal estat.
3️⃣ Informar del mal estat del paviment de la xarxa ciclista: clavegueram, forats, desnivells, senyalització perillosa, etc.

Com participar?

A continuació tens un instructiu amb els passos a seguir per poder reportar una incidència: Descarrega’l a un clic.

Durada del projecte

Des del 15 de setembre fins al 20 d’octubre, et convidem a registrar qualsevol incidència que trobis durant les teves rutes habituals i que estigui relacionada amb el manteniment de la infraestructura i el seu deteriorament.

Les incidències de manteniment són vitals per garantir la seguretat de les persones que ens movem amb bicicleta. La teva contribució ajudarà a fer que puguem recopilar informació molt valuosa i elaborar informes per demanar a l’Ajuntament de Barcelona la millora de la xarxa ciclista de Barcelona.

L’Ajuntament de Barcelona hauria d’assumir la responsabilitat d’assegurar que aquestes infraestructures es mantinguin en condicions òptimes, i és responsabilitat nostra informar de qualsevol anomalia que detectem durant els nostres desplaçaments quotidians. Amb això, no només garantim la seguretat sinó també la comoditat i l’eficiència de la bicicleta en els recorreguts urbans.

Aquest projecte necessita la participació activa de ciclistes com tu en tots els districtes de Barcelona. Com més persones s’uneixin, més àrees podrem cobrir i més millores aconseguirem!

Moltes gràcies!

  • Amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.
Compartir

Relacionat