Nosaltres

Qui som?

Som el Bicicleta Club de Catalunya- BACC, una associaci贸 de ciclistes urbans enamorats de la bicicleta. Impulsem la bicicleta com a mitj脿 de transport i defensem els drets i deures dels ciclistes. El nostre 脿mbit territorial d鈥檃ctuaci贸 茅s Catalunya.

Som una organitzaci贸 que neix l鈥檃ny 2001,聽 i m茅s tard va ser de declarada d鈥檜tilitat p煤blica. 聽Aix貌 suposa que, si d贸nes suport a la nostra organitzaci贸聽 fent-te soci / s貌cia, o realitzant una donaci贸, podr脿s recuperar fins a un 80%聽 mitjan莽ant una deducci贸 fiscal en la teva pr貌xima declaraci贸 de la renda.

L鈥equip hum脿 del BACC est脿 format per persones amb diferents perfils: enginyers, ambientolegs, geografs, de m脿rqueting i comunicaci贸, relacions p煤bliques….., que treballen amb el convenciment que la bicicleta t茅 i tindr脿 un paper protagonista en la mobilitat de les nostres ciutats. Per貌 el valor m茅s important que tenim s贸n els nostres socis, s貌cies, simpatitzants i l鈥檈quip de voluntariat.

Per qu猫 el BACC?

Volem construir un pa铆s que integri la bicicleta de forma real en la seva mobilitat quotidiana. Treballem perqu猫 els usuaris de la bicicleta puguin moure鈥檚 de forma segura pels carrers de les ciutats i municipis del territori. Defensem el dret a respira un aire net i la bicicleta ens pot ajudar a aconseguir-ho.

Elaborem campanyes de promoci贸 i proposem solucions a les ciutats i pobles que volen introduir la bicicleta a la mobilitat urbana per transport o per lleure.

Existim per聽millorar la qualitat de vida聽de les persones mitjan莽ant l鈥櫭簊 de la bicicleta.

 

Per qu猫 la bicicleta?

La bicicleta 茅s el mitj脿 de transport m茅s pr脿ctic, saludable, econ貌mic i divertit que existeix. L鈥櫭簊 excessiu del vehicle privat motoritzat 茅s una de les principals causes de l鈥檈merg猫ncia clim脿tica, el soroll, l鈥檕cupaci贸 de l鈥檈spai, l鈥檃ccidentalitat i nombrosos problemes de salut.

La bicicleta vol dir menys contaminaci贸, menys soroll, m茅s salut, ciutats m茅s agradables, m茅s espai al carrer, m茅s seguretat, m茅s tranquil路litat鈥 vol dir un transport que beneficia tothom.

La bicicleta 茅s el mitj脿 de transport m茅s r脿pid i eficient a la ciutat, perqu猫 les dist脿ncies urbanes s贸n curtes i f脿cils de fer. La bicicleta, combinada amb el transport p煤blic, 茅s un vehicle tamb茅 competitiu per a llargues dist脿ncies.

Qu猫 fem?

All脿 on es parla de la bicicleta, el BACC hi 茅s…..聽 All脿 on no se鈥檔 parla, el BACC la posa a l鈥檃genda pol铆tica.

Treballem per aconseguir que la bicicleta esdevingui un transport de masses.

Elaborem campanyes de promoci贸 i proposem solucions a les ciutats i pobles que volen introduir la bicicleta a la mobilitat urbana per transport o per lleure.

Aportem i introdu茂m solucions. Establim vincles i convenis amb organismes p煤blics i operadors de transport, per tal d鈥檃judar a introduir projectes innovadors i solucions infraestructurals, i sovint les importem com a bones pr脿ctiques d鈥檃ltres ciutats usu脿ries de la bicicleta.

Transpar猫ncia

Com entitat l铆der en el sector, tenim la responsabilitat de donar a con猫ixer la m脿xima informaci贸 de la gesti贸 dels nostres recursos, l鈥檌mpacte de les nostres accions o projectes, les aliances amb altres entitats p煤bliques o privades i el nostre posicionament.

Mem貌ries 20212020 2019