Biciescola – Apren a anar en Bicicleta!

biciescola_h

No saps anar en bicicleta i t’agradaria aprendre’n? Ara ja pots intentar-ho amb la Biciescola!. Amb les nostres classes aprendràs tot el que necessites: coneixerem la bicicleta i les seves parts més importants. Aprendrem a mantenir l’equilibri i finalment a pedalejar.

A la 1a sessió es farà una presentació de la bicicleta i de les seves parts. Caminarem amb la bicicleta, anirem agafant equilibri sobre dues rodes, girarem i frenarem.

En les següents sessions aprofundirem en les habilitats apreses. Arrencarem i frenarem correctament, mantindrem l’equilibri, senyalitzarem maniobres de gir amb les mans i circularem amb bicicleta. A més a més realitzarem una explicació bàsica dels consells de circulació.

Vine a tantes classes com necessitis, fins que hagis assolit el nivell desitjat. Estem dissabtes i diumenges en horari de matí, practicant amb la bicicleta. Podràs aprendre amb un monitor professional, i et cedirem una bicicleta i el dossier complert perquè no se t’oblidi res del que aprendràs amb nosaltres!

Ja t’hem convençut? Deixa’ns les les teves dades clicant en aquest formulari, i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible, ja que programem les classes cada setmana en funció de l’assistència que tenim. Si tens qualsevol dubte o consulta, escriu-nos a biciescola@bacc.cat i et respondrem en quan ens arribi.

Aquí tens l’enllaç a l’antic web de la Biciescola, amb testimonis dels participants i vídeos.