Bicicletada Familiar a la Festa Major de l’Esquerra de l’Eixample

Enguany estem molt emocionats/des d’anunciar una activitat que no et voldràs perdre: la Bicicletada Familiar de la Festa Major de l’Esquerra de l’Eixample organitzada pel Bicicleta Club de Catalunya amb la col·laboració de l’Aula Ambiental de la Sagrada Família i el Taller “El Bon Pedal”.

Una oportunitat perfecta per gaudir d’un matí divertit i saludable amb tota la família!

Detalls de l’esdeveniment:

Data i Hora: Diumenge 1 d’octubre de 10 a 13:30 h

Ubicació: Avinguda de Roma 115 (Entre els Carrers d’Urgell i Villaroel).

Inscripcions a un clic: Enllaç al formulari

Tallers i Activitats: 10:00 h a 12:00 h

Iniciarem el matí amb tallers i activitats diverses, oferits pel BACC, Aula Ambiental de la Sagrada Família i el taller “El Bon Pedal”. Taller d’estampació, de reparació de punxades i una activitat molt divertida de pintar, jugar i dibuixar. 

Bicicletada de Festa Major: 12:00 h

A les 12:00 h, donarem pas a la ja tradicional Bicicletada de la Festa Major. Aquesta és la part més emocionant de l’esdeveniment, on tothom està convidat a unir-se a un recorregut en bicicleta pels carrers de l’Esquerra de l’Eixample. És una oportunitat perfecta per explorar el barri!, no importa l’edat ni el nivell d’experiència, aquesta bicicletada està dissenyada per a tota la família.

Recorregut

Organitzadors i col·laboradors

L’esdeveniment és possible gràcies a l’organització del Bicicleta Club de Catalunya amb la col·laboració de l’Aula Ambiental de la Sagrada Família i el Taller “El Bon Pedal”. Tots nosaltres compartim la passió per la bicicleta i estem emocionats de compartir-la amb vosaltres.

Si t’agrada la bicicleta i vols participar d’una divertida jornada amb la família i amics, no dubtis a participar a la Bicicletada Familiar de la Festa Major de l’Esquerra de l’Eixample.

Ens veiem pedalant!!

Compartir

Relacionat