Cerquem voluntaris/es – Participa!

Vols col·laborar amb nosaltres com a voluntari? Cerquem voluntaris i col·laboradors per a un seguit d’activitats que durem a terme del 16 al 22 de Setembre amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat. A continuació us detallem els dies i les activitats que realitzarem a Barcelona, escriu-nos al correu bacc@bacc.cat amb l’assumpte “voluntariat SEM’18”, diga’ns a on vols participar i deixa’ns les teves dades!

  • Divendres 21 de setembre: Participació al Parking Day on el BACC transformarà temporalment dues places de pàrquing a l’Avinguda Paral·lel per conscienciar i proposar un altre model de ciutat on les persones i el medi ambient prevalen per sobre del trànsit motoritzat. -> Horari: 9 a 20 hores.
  • Dissabte 22 de setembre: Amb motiu del Dia Sense Cotxes realitzarem l’activitat “Treu-li Suc a la Bici”, una activitat d’allò més divertida adreçada a tots els públics. Consisteix a pedalar sobre una bici estàtica i realitzar amb els teus propis esforços un suc boníssim, ecològic i de proximitat. -> Horari: 10 a 14 hores.

Promoure la bicicleta és una experiència única i enriquidora i cada ciclista té molt a aportar. Al #BACC estem implicats en nombroses accions, projectes o activitats que requereixen el teu suport.  

Benvinguts/des, a gaudir de la vida sobre rodes!

Compartir

Relacionat