Fes-te Veure Quan Circulis!

Amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat que se celebra anualment, el BACC torna a realitzar la campanya “Fes-te Veure Quan Circulis!”.

Ja la vam dur a terme l’any 2017 amb molt bons resultats i enguany la tornem a replicar, es tracta d’una campanya de conscienciació per fomentar la visibilitat dels ciclistes a la nit a diferents cruïlles de la ciutat.

La campanya que tindrà lloc el el 18 de Setembre, consisteix a detectar els ciclistes que van sense llum, aturar-los, explicar-los breument la normativa i obsequiar-los amb parell llums:

  • Llum blanca de posició davantera.
  • Llum vermella de posició posterior.

Es remarca els avantatges que comporta complir la normativa establerta i la seguretat que genera per al mateix ciclista i els altres usuaris de la via pública (ciclistes, conductors i vianants).

És una acció educativa que fomenta els bons hàbits d’una manera més amable i útil; s’emfatitza allò que és positiu, ja que les tàctiques punitives desanimen el foment de la bicicleta.

En les vies de més afluència de bicicletes i carrils bici de nova construcció, informarem els ciclistes l’obligatorietat de portar llums.

– Il·lustració i disseny a càrrec de Dibuja y Pedalea

– Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i Ciclista Rodando

 

 

3 pensaments a “Fes-te Veure Quan Circulis!

  1. Retroenllaç: Projectes i activitats del BACC | Setmana Europea de Mobilitat "Combina i mou-te!" - bacc

  2. Retroenllaç: Cerquem voluntaris/es - bacc - bacc

  3. Retroenllaç: Activitats del BACC realitzades a la Setmana Europea de la Mobilitat 2018 - bacc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *