Activitats del BACC – Setembre 2018 | Setmana Europea de la Mobilitat "Combina i mou-te!"

  Amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat que se celebra del 16 al 22 de setembre, el BACC realitzarà un seguit d’activitats al voltant del món de la bici i la sostenibilitat. Apunteu-vos les dates, volem que vingueu i participeu!

  • Diumenge 16 de setembre: Circuit sobre rodes a Cornellà per a tots els públics (Avinguda Porta Diagonal).
 
  • Dimarts 18 de setembre:  Campanya Fes-te Veure que té com a objectiu fomentar la visibilitat dels ciclistes durant la nit, l’acció la realitzarem a peu de carrer i consisteix a detectar els ciclistes que van sense llum, aturar-los, explicar-los breument la normativa i obsequiar-los amb parell llums.
     
  • Divendres 21 de setembre: Participació al Parking Day on el BACC transformarà temporalment dues places de pàrquing a l’Avinguda Paral·lel per conscienciar i proposar un altre model de ciutat on les persones i el medi ambient prevalen per sobre del trànsit motoritzat. Més informació de les nostres activitats.
 
  • Dissabte 22 de setembre: Amb motiu del Dia Sense Cotxes realitzarem l’activitat “Treu-li Suc a la Bici”, una activitat d’allò més divertida adreçada a tots els públics. Consisteix a pedalar sobre una bici estàtica i realitzar amb els teus propis esforços un suc boníssim, ecològic i de proximitat.
Ubicació: Via Laietana
 

Aviat us facilitarem més informació i detalls de cada activitat proposada perquè pugueu assistir i passar-ho d’allò més bé tots plegats!

   ]]>

Compartir

Relacionat