TV3 recull la proposta del BACC per als pressupostos participatius de Terrassa

tv3_comarques_terrassa.jpgTerrassa | Redacció | 21/07/2009

TV3 s’ha fet ressò de la proposta del BACC per als pressupostos participatius de Terrassa a través del Telenotícies Comarques. 

Podeu veure les declaracions del portaveu de la delegació del BACC a Terrassa parlant sobre la proposta presentada en el procés de pressupostos participatius aquí (minut 7:10).

La proposta del BACC consisteix en construir un carril bici a la carretera de Matadepera que permeti connectar la plaça de l’Aigua i els carrils bici existents amb el futur carril bici interurbà que unirà els municipis de Terrassa i Matadepera.

Al setembre estarà enllestida la reforma de la plaça de l’Aigua que tindrà un carril bici circular que enllaçarà els carrils bici de les avingudes Abat Marcet i Jaume I, inaugurats el passat mes de juny, i en el futur, el carril bici proposat pel BACC. 

El BACC continua instant el Consell Comarcal del Vallès Occidental, a posar-se com a objectiu la connexió de tots els 23 municipis de la comarca amb carrils bici segregats i coordinar-se amb les administracions competents per fer realitat aquest projecte en un termini raonable.

Tram de la carretera de Matadepera en el que es proposa la construcció d’un carril bici (en groc):

 

carril_bici_ctra_matadepera_proposta.jpg
]]>

Compartir

Relacionat