Es constitueix una associaci

Redacció | 16/07/2009 | Mataró | La ciutat de Mataró ja compta amb una associació per promoure l’ús de la bicicleta. El passat 15 de juliol es va reunir un grup de 8 persones per donar forma a la nova entitat que té com a objectius principals promoure l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport i de lleure, i defensar els interessos dels ciclistes, així com oferir-los serveis.

associacio_bici_mataro.jpg

L’associació es constitueix com a delegació del Bicicleta Club de Catalunya (BACC) a Mataró, seguint el procés d’expansió territorial de l’entitat a altres ciutat catalanes com Terrassa, Sant Cugat del Vallès i Sabadell. Entre les primeres activitats del Bici Amics Mataró (BAM), el nom escollit per donar-se a conèixer a la capital del Maresme,  hi ha l’organització de la pedalada contra el canvi climàtic que es fa el 27 de setembre de forma simultània a més de 70 municipis de Catalunya.

Des d’aquesta associació es fa una crida als ciutadans i ciutadanes de Mataró a provar la bicicleta com a mitjà de desplaçament, ja sigui de passeig, plegable, elèctrica, de muntanya o carretera.

També es vol sumar veus que demanin més i millors infraestructures i serveis per fer possible un ús massiu de la bicicleta a la ciutat. Mataró té un urbanisme compacte que afavoreix els deplaçaments curts amb bicicleta i un relleu suau que es pot superar fàcilment amb bicicletes adaptades per qui ho necessiti. Les persones interessades en participar o rebre informació es poden posar en contacte a través del correu electrònic mataro@bacc.info o per telèfon al 937907006.

________

]]>

Compartir

Relacionat