Radiografia Ciclista de Barcelona 2023: Resultats de l’estudi.

El Bicicleta Club de Catalunya-BACC, entitat amb més de 20 anys d’experiència promovent la bicicleta com a mitjà de transport a Catalunya, presenta la tercera edició de la Radiografia Ciclista de Barcelona: Anàlisi d’ús dels carrils bici, recompte segons perfils.

L’informe dona continuïtat a l’estudi iniciat l’any 2021 on s’ha tornat a analitzar la mobilitat quotidiana en bicicleta i patinet elèctric durant els mesos de setembre i octubre de 2023 a 6 ubicacions de la ciutat amb el propòsit de recopilar dades d’ús de la bici i aprofundir en la comprensió de la mobilitat ciclista de la ciutat.

Els objectius han estat comptar quantes persones passen pels punts escollits, conèixer el perfil de les persones, el gènere, el tipus de vehicle (mecànic o elèctric) i establir comparatives amb les edicions anteriors de l’any 2022 i 2021 respectivament.

L’estudi està dissenyat per ser accessible a les persones interessades en la mobilitat urbana, i esperem que serveixi de referència per a contribuir a crear una infraestructura segura, accessible i inclusiva per a tothom que utilitzin la bicicleta com a mitjà de desplaçament.

Des del BACC defensem la bici urbana com una opció real al transport motoritzat. Treballem perquè els usuaris de la bicicleta puguin moure’s amb seguretat pels carrers de les nostres ciutats, i contribuïm amb els nostres projectes per una mobilitat més sostenible.

Amb el suport de

Compartir

Relacionat