Presentem el video 20 anys amb el BACC

Estrenem 20 anys amb el BACC! Des del 2001 impulsant l’ús de la bicicleta a Barcelona i Catalunya.

Dona-li al play, comparteix i celebra-ho amb nosaltres!

20 anys de treball en equip.

20 anys plens de pedalades i somriures.

20 anys sumant nous i noves ciclistes als nostres carrers.

20 anys, 20 voltes al sol, 20 primaveres amb els seus hiverns, uns 7000 dies i molts més. No es podrà dir amb seguretat si quan es va fundar el Bicicleta Club Catalunya – BACC es va arribar a pensar que el pas del temps formaria part de la seva història, fins i tot que fos aquesta una de les seves fortaleses, al final, romandre en el temps és el repte, però transcendir en la història és l’èxit de veritat.

El 2021 ha estat per nosaltres un any molt especial. Volem compartir l’alegria de celebrar 20 anys i el nostre compromís per continuar impulsant la bicicleta. Fa 20 anys que vam començar aquest somni ciclista. Arribar fins aquí no ha estat fàcil i no ho podríem haver aconseguit sense aquelles persones que al llarg del temps han aportat per fer del BACC el que avui és.

Gràcies als qui van estar, als qui romanen, als qui continuen creient, als nostres socis i sòcies, als nostres amics i amigues, a les persones que hi col·laboren… el valor humà que té aquesta entitat és el motor que impulsa els nostres pedals per a continuar aquest camí.

Feliç 20 aniversari i per molts anys més!

Seguim sumant, seguim pedalant!

Amb el suport de

 

Compartir

Relacionat