Campanya: Somriures Cívic

Des de fa vint anys, el Bicicleta Club de Catalunya-BACC dissenya campanyes per donar a conèixer la normativa ciclista i les bones pràctiques de circulació. L’èxit obtingut a les campanyes anteriors de Bcivisme a diferents districtes de la ciutat de Barcelona ens empeny a continuar incidint en el foment del civisme i la convivència a l’espai públic en els diferents barris de la ciutat, amb una clara voluntat de permanència en el temps.

 

La campanya “Menys fums, més somriures” de l’associació impulsa l’ús de la bici, premiant les bones accions i donant a conèixer consells de circulació entre els infants. No tothom comet irresponsabilitats quan circula per a la ciutat, i, per tant, volem ressaltar les accions ben fetes i positives.

Durant el mes de desembre vam dur a terme la campanya a diferents districtes aprofitant el marc de la Revolta Escolar.  Vam realitzar diverses accions als districtes de l’Eixample, Ciutat Vella, Les Corts, Gràcia, Sant Martí i Horta de la ciutat de Barcelona i vam comptar amb la participació de les escoles Entença, Xirinacs, Nou Graons, Pere Vila, Anglesola, Univers, Ítaca i La Llacuna.

 

Campanya “Menys fums, més somriures” a l’escola La Llacuna.

Vam donar plaquetes entre les famílies que es mouen en bicicleta a la escola perquè allà on vagin transmetin la felicitat ciclista i el bon rotllo que genera la bici.

En un entorn familiar, en clau de joc i protesta alhora, els nens van gaudir de l’espai al carrer amb música i somriures. El nostre equip de voluntaris, juntament amb els pares i professors que organitzaven la Revolta Escolar i el projecte Bicibús van ajudar-nos a col·locar els somriures a les bicis, escoltant els suggeriments dels nens sobre on posar-los: “Millor aquí, així es llegeix millor” comentava un dels infants, assenyalant la part del darrere de les plaquetes on es descriuen un segut de senyalitzacions de trànsit.

Campanya “Menys fums, més somriures” a l’escola Pere Vila.

Amb aquesta campanya volem promoure la sensibilització, l’educació i la comunicació en l’àmbit de la mobilitat segura, sostenible i equitativa.

Campanya “Menys fums, més somriures” als diversos districtes d’Horta, Ciutat Vella, Gràcia, Les Corts, l’Eixample i Sant Martí.

 

Amb el suport de

 

Compartir

Relacionat