Biciarbres: Ruta de l’aigua. Itinerari guiat amb bici pels espais verds de Barcelona.

Itinerari guiat amb bicicleta de la mà d’una educadora ambiental visitant els diferents espais verds naturalitzats de l’eixample dret i el districte de Sant Martí amb l’aigua com a fil conductor. Oasis verds, la canòpia urbana i el rec comtal. Un trajecte que ens durà des del Palau Robert fins al mar tot seguint el rastre d’alguns dels arbres d’interès local del nostre paisatge urbà.

Quan: Dissabte 19 de juny de 2021.

Horari: 9.45 a 13.00 h.

Que he de portar? Bicicleta pròpia i aigua.

Refrigeri: Petita aturada amb cafè/refresc.

Plaçes limitades.

Preu: 10€


Biciarbres proposa diferents itineraris guiats amb bicicleta pels espais verds de Barcelona.

Els arbres són la columna vertebral de la infraestructura verda urbana. Suavitzen i acoloreixen el paisatge, assimilen la contaminació ambiental, regulen la temperatura i ens ofereixen ombra a l’estiu, entre molts altres avantatges.

Aquesta riquesa arbòria, i els espais verds on es troba, bé mereixen una visita amb el transport més sostenible i respectuós: la bicicleta.

En un context d’emergència climàtica se’ns fa més que necessari redescobrir aquests espais naturals per adonar-nos que ens aporten tot un seguit de beneficis ambientals i socials que són bàsics per a la millora de la qualitat de vida i el benestar a les ciutats.

Els espais naturals son medicina per les nostres ciutats, cal doncs rodejar-nos d’aquests espais verds, tenir fàcil accés a la natura propera que rodeja la ciutat, conèixer i conviure amb la flora i fauna del nostre entorn. No oblidem que naturalesa ens regala una llarga llista de beneficis, tots gratis, i demana molt poc a canvi: visitar-la i compassar-nos al seu ritme.

Compartir

Relacionat