Arrenca la Setmana de la #biciBCN2014!

cartell biciBCN2014 El BACC participa en la Setmana de la Bicicleta 2014 de Barcelona oferint les següents activitats:

Bicieixam – Gimcana cultural en bici (*)

Divendres 13 de juny a les 20 hores. Moll de Bosch i Alsina de Barcelona. Les inscripcions són gratuïtes. El termini d’inscripció finalitzarà el dia 12 de juny a les 23.59 hores. Aquesta activitat està pensada per ser feta en grups de 3 o 4 persones. En cas que sigueu una o dues, us podeu inscriure i us adjudicarem un grup amb d’altres persones que també s’inscriguin individualment o en parella. En completar el Bicieixam emporta’t de regal un buff de bicicletes per gentilesa d’espaibici, una bossa i una xapa! A més, durant la realització del Bicieixam podràs passar-te per La Cremona Barcelona (c/Sant Pere més baix, 14) a fer un tastet de gelat o orxata, i també per The dog is hot (c/Joaquim Costa, 47) on et regalaran la beguda per la compra de qualsevol entrepà.

Taller de Mapeig Urbà sobre la bicicleta a Barcelona

Dissabte 14 de juny de 10 a 14 i de 16 a 20 hores. Moll de Bosch i Alsina de Barcelona. Consisteix en un taller col·lectiu on mitjançant un plànol de la ciutat (i dels seus carrils bici) i amb unes fitxes de participació es recollirà informació sobre l’opinió, les inquietuds i els suggeriments dels diferents aspectes de la bicicleta a la ciutat per part dels ciclistes i de la ciutadania en general (No cal inscripció per a aquesta activitat). Et mous en bici? Quina ruta fas? Quins carrers utilitzes i quins evites? On t’agradaria actuar per a millorar?

Pedala per Barcelona – Bicicletada diürna (*)

Diumenge 15 de juny a les 11 hores. Moll de Bosch i Alsina de Barcelona. Les inscripcions són gratuïtes. El termini d’inscripció finalitzarà el dia 14 de juny a les 20 hores. Les inscripcions es poden realitzar també presencialment al stand del BACC (Moll de Bosch i Alsina, Barcelona) el dia 14 de juny de 10 a 14 i de 16 a 20 hores. Consulta l’itinerari de 10 km. A més, emporta’t de regal una bossa i una xapa per la teva participació! (A recollir en el moment de formalitzar la inscripció). Al final de la bicicletada es sortejaran alguns obsequis, com un buff de bicicletes per gentilesa d’espaibici, o una samarreta i una gorra ciclistes (home o dona) per gentilesa de Barceloneta Bikes.

Fotografia la Setmana de la Bicicleta

Durant tota la setmana Consisteix en la publicació de fotografies sobre la bicicleta a Barcelona i amb l’etiqueta #biciBCN2014 a la xarxes d’Instagram o Twitter, o bé enviant-les per correu electrònic a bacc+biciBCN2014@bacc.cat. Les fotografies hauran d’estar fetes a Barcelona i incloure la bicicleta i algun element diferenciador i identificable de la ciutat. El concurs s’iniciarà el dia 10 de juny a les 0.00 hores i finalitzarà el dia 16 de juny a les 23.59 hores. El premi consistirà en una quota anual de soci del BACC (vàlida fins al maig de 2015) per a la persona guanyadora. La quota podrà ser segons la modalitat desitjada: individual o familiar. També s’oferiran obsequis com un buff de bicicletes per gentilesa d’espaibici, una samarreta i una gorra ciclistes (home o dona) per gentilesa de Barceloneta Bikes, una bossa i una xapa! Viu la Setmana de la Bicicleta amb el BACC!]]>

Compartir

Relacionat