Activitats del BACC realitzades a la Setmana Europea de la Mobilitat 2018

  Amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat que s’ha celebrat del 16 al 22 de setembre del 2018, el BACC ha realitzat tot un seguit d’activitats al voltant del món de la bici i la sostenibilitat.

  • El Diumenge 16 de setembre vam organitzar un Circuit sobre rodes a Cornellà per a tots els públics amb excercicis de seguretat vial i circulació segura per tal de desenvolupar correctament els coneixements i les habilitats a sobre de la bicicleta.
  • El Dimarts 18 de setembre vam tenir que posposar la Campanya Fes-te Veure aconseqüència de les inclemències del temps. La campanya que té com a objectiu fomentar la visibilitat dels ciclistes durant la nit, la vam tornar a realitzar el 26 de setembre a peu de carrer i consistia a detectar els ciclistes que anaven sense llum, aturar-los, explicar-los breument la normativa i obsequiar-los amb parell llums.Creiem que les campanyes punitives desincentiven l’ús de la bici i la nostra iniciativa emfatitza allò que és positiu. Veiem necessari informar el ciclista fent-li coneixedor d’unes normes establertes que sovint es desconeixen.

Més informació als següents enllaços:

Moure’s en bici es més ràpid que el bus

Les vies mes populars entre els ciclistes i la ràpidesa de la bici vs bus.

  • El Dijous 20 de setembre vam participar al col·loqui organitzat per CCOO amb la participació del Col·lectiu Punt 6 per parlar sobre mobilitat sostenible a les ciutats amb perspectiva de gènere: la seguretat de les dones treballadores.
  • El Divendres 21 de setembre vam participar al Parking Day on el BACC va transformar temporalment dues places de pàrquing a l’Avinguda Paral·lel per conscienciar i proposar un altre model de ciutat on les persones i el medi ambient prevalen per sobre del trànsit motoritzat. Més informació de les nostres activitats.

Estem molt satisfets per la rebuda i donem les gràcies als participants per haver pogut gaudir d’un espai que es troba destinat exclusivament per aparcament de cotxes, dels quals aquests, el 90% del temps estan aturats.

  • El dissabte 22 de setembre amb motiu del Dia Sense Cotxes vam realitzarem l’activitat “Treu-li Suc a la Bici”, una activitat d’allò més divertida adreçada a tots els públics. Consisteix a pedalar sobre una bici estàtica i realitzar amb els teus propis esforços un suc boníssim, ecològic i de proximitat. Ens ho vam passar pipa i els participants també!
  • El diumenge 23 de setembre vam desplaçar-nos a Sabadell per organitzar una pedalada popular pels carrers de Sabadell, vam gaudir en familia en un recorregut tranquil i encissador tot descobrint racons pels quals els ciclistes no acostumen a pasar.

Estem molt satisfets de la tasca realitzada i des de la nostra associació som totalment conscients que això ha estat així gràcies a la implicació i el suport de tots vosaltres.

 

Compartir

Relacionat