Qui som?

imgp1260_2.jpg Som una entitat sense ànim de lucre formada per persones usuàries de la bicicleta, que representem els interessos dels i de les ciclistes, elaborem campanyes de promoció i proposem solucions a les ciutats i pobles que volen introduir la bicicleta a la mobilitat urbana pel transport i el lleure.

L’equip humà del BACC està format per persones provinents de diferents rams: enginyeria, ambientals, màrqueting i comunicació, socials i relacions públiques, que treballen amb el convenciment que la bicicleta té i tindrà un paper protagonista en la mobilitat de les nostres ciutats. El valor més important que tenim són els 5.000 socis i simpatitzants i l’equip de voluntaris.

Ens trobaràs a: Oficina central: info@bacc.cat Barcelona: BACC Sabadell: BACC  Terrassa: BACC Sant Cugat: Probici-BACC  http://probici-bacc.blogspot.com/ Mataró: BAM-BACC LLeida: BACC  
 Junta Directiva   President: Joan Valls Fantova Vicepresident: Jordi Manuel Galí Secretari: Hernan Collado Urieta Tresorer: Ismael Bataller Díaz Vocal: Christian Mata Figuera Vocal: Esther Anaya Boig Vocal: Jérémie Fosse Vocal: Koos Kroon Vocal: Mane Martinell Andreu Vocal: Steven Bessemans Vocal: Antonio Gabás Estraña
 Equip tècnic   Directora: Txell Hernández Gil

Responsable administraciói comptabilitat: Haritz Ferrando Lebraud

Responsable comunicació i captació de fons: Diana González López

Tècniques de projectes: Diana Martínez Torres i Lídia Moraño Escolà

Monitors: Eduard González, Rubén Mena i Javier Sin

Mecànic: Juan Castellanos

Som un grup que treballa activament en la promoció de la bicicleta

  • Treballem perquè la bicicleta sigui respectada com a mitjà de transport.
  • Participem en els fòrums de discussió existents i col’laborem amb les administracions per a la creació d’infrastructures (carrils-bici, aparcaments, etc.) i la millora de la legislació.
  • Tenim també en especial consideració els vianants i els usuaris del transport públic.

Estem compromesos amb la millora del medi ambient i la salut

  • Promovem un model de mobilitat sostenible, on cada mitjà de transport tingui el lloc que li correspon.
  • Promovem un estil de vida actiu i saludable, a través de la mobilitat amb bicicleta, com a mitjà de transport que beneficia la salut i és accessible a totes les edats.
  • Treballem per donar a conèixer els avantatges de la bicicleta com a mitjà de transport i impulsor d’una millor qualitat de vida.

Som una organització d’usuaris

  • Col·laborem estretament amb el sector empresarial de la bicicleta per millorar el servei i defensar els interessos dels usuaris.
  • T’informem i aconsellem sobre els temes d’interès com a usuari de la bicicleta quotidiana o de lleure.
  • Defensem els teus interessos com a usuari de la bicicleta davant de les administracions públiques.
]]>

Compartir

Relacionat