Presentaci贸

La Junta Directiva regeix, administra i representa a l’associaci贸. Els membres de la Junta Directiva seran formalment escollits d鈥檈ntre els socis en Assemblea General per un per铆ode de dos anys. Les persones elegides hauran de ser majors d鈥檈dat i tenir una antiguitat m铆nima de dos anys continuats a l鈥檃ssociaci贸. La Junta Directiva t茅 entre d’altres facultats: representar i dirigir l’associaci贸, complir les decisions preses per l’Assemblea General, presentar el balan莽 i l’estat de comptes, etc. En els聽Estatuts de l’associaci贸 podeu consultar m茅s informaci贸 de la Junta Directiva.

Junta Directiva actual

Es va escollir en les eleccions celebrades en Assemblea Extraordin脿ria el 12 de juny de 2018, despr茅s que a la Assemblea general ordin脿ria celebrada el 21 d鈥檃bril de 2018 s’hagu猫s proposat noves eleccions. Es va presentar una sola candidatura. Els membres de la Junta Directiva de l’associaci贸 s贸n:

Carles Benito – President

脡s enginyer qu铆mic de professi贸 i amant de les bicicletes.
Ha treballat en diversos camps del m贸n de la bici, amb experi猫ncies a l鈥檈stranger i cursos d鈥檈specialitzaci贸. Li interessa molt la mobilitat sostenible i sempre pot donar un consell de mec脿nic.

Alejandro Mart铆n – Tresorer

脡s un apassionat de la mobilitat sostenible, la geografia urbana i la innovaci贸. El seu perfil interdisciplinari li permet treballar en molts 脿mbits i porta implicat en el sector de l鈥檃ctivisme en bicicleta molts anys. Creu en la bicicleta com una poderosa eina de transformaci贸 per cercar ciutats m茅s justes i equitatives.

Adri脿 Arenas – Secretari

Va iniciar els estudis de Criminologia. Ha treballat com a llibreter, 茅s un apassionat dels llibres i del contacte amb la gent, a peu de carrer. Les estones lliures les gaudeix fent ioga o planejant聽rutes amb bicicleta per tot el territori. Treballa per a la recerca de ciutats m茅s sostenibles i creu en la bicicleta com l鈥檈ix vertebrador de tots els canvis que necessiten avui en dia els nostres espais urbans.

Rub茅n Carbonero – Vocal

脡s enginyer en telecomunicacions i especialista en sistemes d鈥檌nformaci贸 geogr脿fica i sig aplicats a la gesti贸 territorial. Es mou en bici des de l鈥檃ny 1996 gaireb茅 per qualsevol lloc on ha viscut i all脿 on va. Li agrada fer servir la bici per la seva ciutat, i com diu, li sembla, per sort, cada dia m茅s normal.