La campanya “B-civisme: compartim el carrer” és un projecte del Bicicleta Club de Catalunya realitzat durant el mes d’octubre a diferents districtes de la ciutat amb un caràcter educatiu i pedagògic interactuant amb els usuaris dels vehicles motoritzats, ciclistes, usuaris de VMP (vehicles de mobilitat personal) i vianants, per fer-los coneixedors de l’Ordenança de circulació de vianants i de vehicles de Barcelona.

La campanya fomenta la convivència als carrers de #bicibcn perquè tots gaudim d’una ciutat més amable i segura. #respectalabici 🤝👍

Les accions de sensibilització s’han dut a terme a carrers de velocitat màxima 30 km/h, i accions de divulgació ubicats en la confluència de carrers 10 km/h i 20 km/h i amb carrers 30 km/h.

Com?

  • Circulant per calçada en bicicleta amb un remolc amb una estructura amb lones que incorporen els missatges de la campanya.
  • Explicant la normativa i fer entrega de fulletons informatius als vehicles motoritzats que circulin per la calçada i zones pacificades.
  • Aturant als ciclistes que circulin per les vies ciclistes compartides amb vianants, explicar la normativa (drets i deures) i fer entrega de fulletons informatius.
  • Informant els vianants de la normativa i fer entrega de fulletons informatius.
  • Difussió als canals de comunicació de l’associació.

 

Si has arribat fins aquí, ara tens l’oportunitat ideal per participar en un sorteig i guanyar una bicicleta urbana!

 

 

Amb el suport de: