imgp1260_2.jpg Som una entitat sense ànim de lucre formada per persones usuàries de la bicicleta, que representem els interessos dels i de les ciclistes, elaborem campanyes de promoció i proposem solucions a les ciutats i pobles que volen introduir la bicicleta a la mobilitat urbana pel transport i el lleure.

L’equip hum√† del BACC est√† format per persones provinents de diferents rams: enginyeria, ambientals, m√†rqueting i comunicaci√≥, socials i relacions p√ļbliques, que treballen amb el convenciment que la bicicleta t√© i tindr√† un paper protagonista en la mobilitat de les nostres ciutats. El valor m√©s important que tenim s√≥n els 5.000 socis i simpatitzants i l’equip de voluntaris.

Ens trobar√†s a: Oficina central: info@bacc.cat Barcelona: BACC Sabadell: BACC¬† Terrassa: BACC Sant Cugat: Probici-BACC¬†¬†http://probici-bacc.blogspot.com/ Matar√≥: BAM-BACC LLeida: BACC  
¬†Junta Directiva   President: Joan Valls Fantova Vicepresident: Jordi Manuel Gal√≠ Secretari: Hernan Collado Urieta Tresorer: Ismael Bataller D√≠az Vocal: Christian Mata Figuera Vocal: Esther Anaya Boig Vocal: J√©r√©mie Fosse Vocal: Koos Kroon Vocal: Mane Martinell Andreu Vocal: Steven Bessemans Vocal: Antonio Gab√°s Estra√Īa
¬†Equip t√®cnic   Directora:¬†Txell Hern√°ndez Gil

Responsable administraciói comptabilitat: Haritz Ferrando Lebraud

Responsable comunicació i captació de fons: Diana González López

T√®cniques¬†de projectes: Diana Mart√≠nez Torres i L√≠dia Mora√Īo Escol√†

Monitors: Eduard González, Rubén Mena i Javier Sin

Mecànic: Juan Castellanos

Som un grup que treballa activament en la promoció de la bicicleta

  • Treballem perqu√® la bicicleta sigui respectada com a mitj√† de transport.
  • Participem en els f√≤rums de discussi√≥ existents i col’laborem amb les administracions per a la creaci√≥ d’infrastructures (carrils-bici, aparcaments, etc.) i la millora de la legislaci√≥.
  • Tenim tamb√© en especial consideraci√≥ els vianants i els usuaris del transport p√ļblic.

Estem compromesos amb la millora del medi ambient i la salut

  • Promovem un model de mobilitat sostenible, on cada mitj√† de transport tingui el lloc que li correspon.
  • Promovem un estil de vida actiu i saludable, a trav√©s de la mobilitat amb bicicleta, com a mitj√† de transport que beneficia la salut i √©s accessible a totes les edats.
  • Treballem per donar a con√®ixer els avantatges de la bicicleta com a mitj√† de transport i impulsor d’una millor qualitat de vida.

Som una organitzaci√≥ d’usuaris

  • Col¬∑laborem estretament amb el sector empresarial de la bicicleta per millorar el servei i defensar els interessos dels usuaris.
  • T’informem i aconsellem sobre els temes d’inter√®s com a usuari de la bicicleta quotidiana o de lleure.
  • Defensem els teus interessos com a usuari de la bicicleta davant de les administracions p√ļbliques.
]]>