Política de privacitat / Política de privacidad

Les dades personals facilitades per vostè seran automatitzades en el fitxers, titularitat de l’associació Bicicleta Club de Catalunya – BACC domiciliada al c/ Providència, 42, 08024-Barcelona, Espanya, i podran ser utilitzats en endavant per gestionar la seva relació amb l’associació, així com remetre informació i publicitat de productes i serveis de la nostra associació.

A més, si vostè no ens indica el contrari, Bicicleta Club de Catalunya – BACC podrà enviar-li informació i publicitat de productes i serveis de terceres entitats que estiguin relacionats amb els objectius fundacionals del BACC.

Si no desitja ser informat dels nostres productes o serveis, pot comunicar-nos-ho trucant al telèfon ‪637 25 34 82, per correu electrònic a info@bacc.cat o per correu postal. Li recordem que en tot cas vostè té dret a conèixer, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament de la informació que li concerneix.

 ——————————————————————————–

Los datos personales facilitados por usted serán automatizados en los ficheros, titularidad de la asociación Bicicleta Club de Catalunya – BACC domiciliada en c/ Providència, 42, 08024-Barcelona, España, y podrán ser utilizados en adelante para gestionar su relación con la asocación, así como enviar información y publicidad de productos y servicios de nuestra asociación.

Además, si usted no nos indica lo contrario, Bicicleta Club de Catalunya – BACC podrá enviarle información y publicidad de productos y servicios de terceras entidades que estén relacionados con los objectivos fundacionales del BACC.

Si no desea ser informado de nuestros productos o servicios, puede comunicarnoslo llamando al teléfono ‪637 25 34 82, por correo electrónico a info@bacc.cat o por correo postal. Le recordamos que en todo caso usted tiene derecho a conocer, rectificar, cancelar y oponerse al tratamiento de la información que le concierne.