Banner biciBCN2015 La bicicletada popular #biciBCN2015聽es va realitzar el diumenge 11 d’octubre de 2015聽a les 11 hores i va tenir com a punt d鈥檌nici i final el passeig de Llu铆s Companys聽de Barcelona. Les inscripcions eren聽gratu茂tes i els participants rebien聽un obsequi, aigua i fruita. La inscripci贸 es podia realitzar com a participant o tamb茅 com a voluntari. Qui聽no disposava de bicicleta pr貌pia en podia llogar una聽en diversos聽comer莽os col路laboradors.

ITINERARI DE 10 KM:

Sortida del聽pg. Llu铆s Companys, Pujades, av. Meridiana, Pallars, 脌vila, av. Ic脿ria, pg. Circumval路laci贸, av. Marqu猫s de l鈥橝rgentera, pg. Isabel II, pg. Colom, pg. Josep Carner, av. Paral路lel, ronda Sant Pau, Manso, Cal脿bria, Floridablanca, ronda Sant Antoni, Pelai, Fontanella, Trafalgar i arribada al mateix punt de sortida. Recorregut bicicletada bicibcn2015

Consulta la not铆cia relacionada, amb l’脿lbum de fotos de l’activitat:

脠xit de la bicicletada popular #biciBCN2015

 

BASES:

La participaci贸 de menors de 12 anys ha de ser sota l鈥檃companyament d鈥檜na persona adulta (un adult pot fer-se c脿rrec de m茅s d鈥檜n menor). La participaci贸 entre els 12 i els 16 anys ha de ser sota l鈥檃companyament d鈥檜na persona adulta o b茅 portant signada l鈥檃utoritzaci贸 del seu tutor legal en el moment de la inscripci贸. Cada participant ha d鈥檃ssistir amb la seva pr貌pia bicicleta o b茅 optar per una bicicleta de lloguer. Es recomana l鈥櫭簊 del casc i de guants. Per als menors de 16 anys l鈥櫭簊 del casc ha de ser obligatori segons la normativa vigent de la DGT. El disseny de l鈥檌tinerari segueix les normes de seguretat vi脿ria, de manera que caldr脿 seguir les indicacions de l鈥檕rganitzaci贸. No es tracta d鈥檜na competici贸 esportiva.

Entre tots els participants es fa un sorteig de:

  • 10 buffs de bicicletes,per gentilesa d鈥espaibici 聽 聽 聽espaibici_logo
  • 2 samarretes i gorres ciclistes聽(home i dona), per gentilesa de聽Barceloneta Bikeslogo barceloneta bikes
  • 10 exemplars del llibre Biciosos de Pedro Bravo聽signats per l鈥檃utor, per gentilesa de l鈥檈ditorial Debate 鈥 Penguin Random Housebiciosos

      El sorteig d鈥檕bsequis que no es va poder celebrar presencialment es realitza a posteriori. Els premiats rebran un correu electr貌nic per concretar la recollida de l鈥檕bsequi i per tal que donin el consentiment a fer p煤blic el seu nom i/o una fotografia.

Llegeix les聽BASES I REGLAMENT聽complerts d鈥檃questa activitat.