Banner biciBCN2015 La bicicletada popular #biciBCN2015 es va realitzar el diumenge 11 d’octubre de 2015 a les 11 hores i va tenir com a punt d’inici i final el passeig de Lluís Companys de Barcelona. Les inscripcions eren gratuïtes i els participants rebien un obsequi, aigua i fruita. La inscripció es podia realitzar com a participant o també com a voluntari. Qui no disposava de bicicleta pròpia en podia llogar una en diversos comerços col·laboradors.

ITINERARI DE 10 KM:

Sortida del pg. Lluís Companys, Pujades, av. Meridiana, Pallars, Àvila, av. Icària, pg. Circumval·lació, av. Marquès de l’Argentera, pg. Isabel II, pg. Colom, pg. Josep Carner, av. Paral·lel, ronda Sant Pau, Manso, Calàbria, Floridablanca, ronda Sant Antoni, Pelai, Fontanella, Trafalgar i arribada al mateix punt de sortida. Recorregut bicicletada bicibcn2015

Consulta la notícia relacionada, amb l’àlbum de fotos de l’activitat:

Èxit de la bicicletada popular #biciBCN2015

 

BASES:

La participació de menors de 12 anys ha de ser sota l’acompanyament d’una persona adulta (un adult pot fer-se càrrec de més d’un menor). La participació entre els 12 i els 16 anys ha de ser sota l’acompanyament d’una persona adulta o bé portant signada l’autorització del seu tutor legal en el moment de la inscripció. Cada participant ha d’assistir amb la seva pròpia bicicleta o bé optar per una bicicleta de lloguer. Es recomana l’ús del casc i de guants. Per als menors de 16 anys l’ús del casc ha de ser obligatori segons la normativa vigent de la DGT. El disseny de l’itinerari segueix les normes de seguretat viària, de manera que caldrà seguir les indicacions de l’organització. No es tracta d’una competició esportiva.

Entre tots els participants es fa un sorteig de:

      El sorteig d’obsequis que no es va poder celebrar presencialment es realitza a posteriori. Els premiats rebran un correu electrònic per concretar la recollida de l’obsequi i per tal que donin el consentiment a fer públic el seu nom i/o una fotografia.

Llegeix les BASES I REGLAMENT complerts d’aquesta activitat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *