La bicicleta forma part d’una bona educació

La bicicleta ha anat desenvolupant-se en els últims anys com a un mode de transport molt atractiu a les ciutats, oferint una sèrie d’avantatges per sobre d’altres mitjans de mobilitat que ha revolucionat la concepció del propi desplaçament.

És important entendre que escollir aquest mitjà de transport implica uns beneficis personals i en l’entorn que repercuteixen directament en factors de salut, estil de vida i l’estat d’ànim. Cal doncs, establir un procés d’aprenentatge per donar pas a la bicicleta com a opció real, integrant-la com a solució per als problemes de mobilitat.

Saber moure’s amb bicicleta no és el mateix que saber circular. Els ciclistes com amb qualsevol altre mitjà de transport, han de tenir un mínim de coneixements i habilitats per circular amb seguretat.

Aquest apartat pretén facilitar al màxim aquest aprenentatge, tractant aspectes necessaris per poder garantir una experiència positiva fent servir aquest mitjà de transport, que molts cops en són desconeguts.

Coneix els teus drets i deures com a ciclista urbà

Com anar amb bicicleta per la ciutat

  • Amb bici a la feina
  • Amb bici a l’escola i a l’institut
  • Com escollir el millor itinerari

Legislació ciclista

  • Barcelona
  • Catalunya
  • Espanya

Protocol d’actuació en cas d’incident o accident

Recursos BACC – Estudis, manuals, guies.

Visita’ns (cita prèvia)

Mestre Ciclista
Carrer de Maspons, 12
08012 Barcelona

Truca'ns

Contacta'ns

Rep totes les novetats de la comunitat

Forma part de la comunitat de ciclistes de Catalunya. Rep les novetats converteix-te en soci per gaudir de tots els avantatges.