La bicicleta forma part d鈥檜na bona educaci贸

La bicicleta ha anat desenvolupant-se en els 煤ltims anys com a un mode de transport molt atractiu a les ciutats, oferint una s猫rie d’avantatges per sobre d’altres mitjans de mobilitat que ha revolucionat la concepci贸 del propi despla莽ament.

脡s important entendre que escollir aquest mitj脿 de transport implica uns beneficis personals i en l’entorn que repercuteixen directament en factors de salut, estil de vida i l’estat d’脿nim. Cal doncs, establir un proc茅s d’aprenentatge per donar pas a la bicicleta com a opci贸 real, integrant-la com a soluci贸 per als problemes de mobilitat.

Saber moure’s amb bicicleta no 茅s el mateix que saber circular. Els ciclistes com amb qualsevol altre mitj脿 de transport, han de tenir un m铆nim de coneixements i habilitats per circular amb seguretat.

Aquest apartat pret茅n facilitar al m脿xim aquest aprenentatge, tractant aspectes necessaris per poder garantir una experi猫ncia positiva fent servir aquest mitj脿 de transport, que molts cops en s贸n desconeguts.

Coneix els teus drets i deures com a ciclista urb脿

Com anar amb bicicleta per la ciutat

  • Amb bici a la feina
  • Amb bici a l鈥檈scola i a l鈥檌nstitut
  • Com escollir el millor itinerari

Legislaci贸 ciclista

  • Barcelona
  • Catalunya
  • Espanya

Protocol d鈥檃ctuaci贸 en cas d鈥檌ncident o accident

Recursos BACC – Estudis, manuals, guies.

Visita鈥檔s (cita pr猫via)

Mestre Ciclista
Carrer de Maspons, 12
08012 Barcelona

Contacta'ns

Rep totes les novetats de la comunitat

Forma part de la comunitat de ciclistes de Catalunya. Rep les novetats converteix-te en soci per gaudir de tots els avantatges.