De riu a riu! La bicicletada de Manifesta 15 Barcelona Metropolitana

A les acaballes de l’any tenim el plaer d’anunciar-vos un esdeveniment que ens fa especial il·lusió!

Conjuntament amb Manifesta 15 (la biennal nòmada europea centrada en intervencions artístiques i urbanes) organitzem una bicicletada pel dissabte 9 de novembre amb la col·laboració de Biciclot i el BACC.

Uneix-te amb nosaltres el dissabte 9 de novembre de 2024 a les 10.30 h per viure una experiència ciclista inoblidable que et permetrà pedalar des del riu Llobregat fins al riu Besòs al llarg del litoral de Barcelona. Un itinerari de 15 Km de suau desnivell, apte a totes les edats i de caràcter festiu i familiar.

Sortint des de l’antiga llera del riu Llobregat, la ruta passarà per l’àrea actualment restringida del Port (que obrirà especialment per a nosaltres), oferint als participants l’oportunitat d’explorar aquest espai i reivindicar una connexió ciclable entre la Zona Franca i Drassanes.

Es continuarà al llarg de la costa de Barcelona, posant en relleu la necessitat de repensar la desconnexió existent entre els dos rius, fins a arribar a les Tres Xemeneies de Sant Adrià de Besòs, una de les seus principals de Manifesta 15.

Inscripció necessària abans del 8 de novembre:

Els participants poden incorporar-se en qualsevol dels cinc punts marcats al mapa:

Consulta tots els punts d’incorporació

A l’arribada a les Tres Xemeneies podràs gaudir d’un refrigeri i una sessió de música a càrrec de DJ Que Baila.

Inscripció necessària abans del 8 de novembre:

De riu a riu és una col·laboració amb Biciclot i Bicicleta Club de Catalunya (BACC), i compta amb el suport de la Zona Franca, el Port de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs.

Compartir

Relacionat