Barcelona l Redacció l 18/04/2012. 

En el marc de les activitats que organitza la Fundació Tot Raval durant el dia de Sant Jordi sota el nom ‘El Raval aprèn del Raval’, el Bicicleta Club de Catalunya (BACC) proposa tres rutes literàries, lúdiques i d’interès cultural en bicicleta pel barri del Raval.

Els horaris de sortida dels itineraris seran a les 11 del matí, a les 15 de la tarda i a les 18 hores, des de la seu del BACC al Raval al carrer Sant Vicenç número 21.

Els itineraris, que són gratuïts, estan dirigits a tothom que truqui al telèfon de la Fundació Tot Raval (93 442 68 68) per a fer la seva reserva (fins a exhaurir el nombre de places). Els participants podran fer el recorregut amb la seva pròpia bicicleta i, si no en tenen, el BACC els cedirà una bicicleta per a dur a terme la sortida.

 

‘El Raval aprèn del Raval’

Durant la diada de Sant Jordi, a la Rambla del Raval de Barcelona es durà a terme la trobada ‘El Raval aprèn del Raval’, en la qual es celebrarà una jornada d’intercanvi de coneixements i s’oferirà una variada oferta d’activitats.

Centres educatius, comerciants, veïnat, entitats i administracions s’uniran per mostrar i intercanviar experiències amb tot aquell que s’apropi a la Rambla del Raval a gaudir de la diada. Aquesta actuació es desenvolupa en el marc del Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural que l’Obra Social ”la Caixa” impulsa a tot el país i forma part d’un procés que en el barri del Raval està promogut per la Fundació Tot Raval i l’Ajuntament de Barcelona.

 

]]>