ITINERARIS PER A TOTHOM

Els itineraris estan pensats per a la participació de tothom: 1. No cal estar acostumat a anar amb bicicleta per la ciutat i són aptes per a tota la família. Disposen d’un acompanyament de monitors especialitzats. 2. No cal estar entrenat, ja que les parades són freqüents al llarg del recorregut i les distàncies són curtes i fàcils. 3. No cal tenir bicicleta, ja que es pot llogar al punt de sortida. 4. Acompanyament de guia històric i naturalista. 5. Comencem amb un esmorzar.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

La inscripció és obligatòria i es farà fins a dos dies abans de l’activitat. Inscripció a bicibarris@bacc.info o al 93 307 71 00 / 902 532 222. Preu: 5 euros. Joves menors de 15 anys, jubilats i socis del BACC: 3 euros. Menors de 8 anys, gratuït. Lloguer de bicicleta: 10 euros.

L’organització no es fa responsable d’aquells participants que no s’inscriguin prèviament. El pagament es fa al mateix dia de l’activitat. L’organització es reserva el dret de cancel•lar l’activitat en el cas de condicions atmosfèriques adverses o que no es cobreixi el nombre mínim de places. Les places són limitades. Els menors de 7 anys hauran d’anar amb la cadireta d’una bicicleta portada per un adult i els menors de 16 anys han d’anar acompanyats.

Consulta el calendari d’itineraris a la biciagenda o baixa’t el fulletó: Fulletó Bicibarris 2008 interior

 

 

]]>