Barcelona | Redacció | 27/09/2011

El Bicicleta Club de Catalunya (BACC) presenta les seves accions per donar a conèixer els avantatges de la bicicleta elèctrica i facilitar la prova, en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2011 i amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

La campanya consta d’un Blog, un flyer informatiu i 10 accions durant el cap de setmana 24 i 25 de setembre a diverses ciutats de Catalunya. Les accions són possibles gràcies a la participació dels grups locals del BACC, fabricants, distribuïdors i comerços de bicicletes elèctriques.

 

 

 

 

 

 

La bicicleta elèctrica és la bicicleta que t’impulsa per superar pujades, per transportar mercaderies o la canalla, per fer llargues distàncies o per a persones grans o amb capacitats físiques limitades. A més, la bicicleta elèctrica és el vehicle elèctric que menys energia requereix i per tant, que menys contamina.

Amb aquesta campanya, esperem aconseguir també que les administracions públiques tinguin en compte la bicicleta elèctrica en el paquet de mesures de promoció del “vehicle elèctric” com ara la subvenció per a l’adquisició d’aquestes bicicletes, com ja fan altres països d’Europa i el Govern basc, que financia fins al 25% del preu de la bicicleta amb un màxim de 500 euros.

D’altra banda, des del BACC hem cregut necessari explicar el que és una bicicleta elèctrica, degut a la confusió que pot existir, per exemple, amb la moto elèctrica.

]]>