rbla_cat_esmorzar_biciat_09_2.jpgBarcelona | Redacció | 11/06/2009

 

Aquest matí ha tingut lloc a Barcelona l’esmorzar ciclista, com a celebració del dia de la bicicleta a la feina. Hi han particpat més de 2.000 ciclistes. Els cinc punts d’esmorzar, Arc de Triomf, Palau Reial, Glòries, Provença / Lepant i Rbla. Catalunya / Diagonal, s’han apropat persones que anaven a treballar fent servir la bicicleta com a mitjà de transport, però també persones que anaven a estudiar o pares amb els seus nens de camí a l’escola.

Una dels comentaris principals d’aquest matí han estat la manca d’aparcaments bicicleta als centres de treball, sobre tot aparcaments segurs, ja que el robatori és un problema greu a Barcelona. Actualment, molt poques empreses disposen d’aparcaments segurs pels seus treballadors dintre de la mateixa empresa, desincentivant així l’ús d’aquest vehicle sostenible i saludable.

El BACC està actualment preparant una plana web on es donarà informació de com crear un aparcament bicicleta i els beneficis que suposa per a l’empresa incentivar l’ús d’aquest vehicle entre els seus treballadors. També comptarà amb testimonis dels mateixos usuaris que expliquen perquè i com van començar. A més, ells mateixos trencaran amb uns quants prejudicis sobre la bicicleta.

Troba aquí més informació de les demandes sobre la bicicleta a la feina.

]]>