Barcelona 23/05/2011

Posa’t la teva millor roba. El divendres 17 de juny 2011 celebrem el Cycle Chic Breakfast. Participa en el concurs per trobar el ciclista més CHIC. Deixa’t retratar pels Bloggers de tot el mon que estaran a Barcelona pel Bloggers Cycle Chic Conference i guanya importants premis.

Coincidint amb la celebració de la Setmana de la bicicleta organitzada per l’ajuntament de Barcelona (13-19/06), i la celebració del Cycle Chic Bloggers Conference a Barcelona, el BACC s’uneix a aquest moviment internacional gestat a Copenhage, transformant el seu tradicional Esmorzar Bicia’t en un esmorzar molt especial: el Cycle Chic Breakfast.

Qui ha dit que anar amb bicicleta és incompatible amb els talons? Demostra’ns-ho. Volem veure’t de gala. La celebració s’ho mereix i tu també. No es requereix etiqueta, però ens agrada veure’t de gala.. i t’arrisques a que el premi se l’emporti un altre.

Al Cycle Chic Breakfast et convidarem a esmorzar i a una bossa amb obsequis si t’apropes en bicicleta a:

Arc de Triomf

Jardinets de Gràcia

Provença / Lepant

El dia 17/06 entre les 7:30 i les 10:30 del matí

A més a més, hi haurà un PHOTO CALL per fer-te retratar pels Bloggers Cycle Chic de tot el món, entre ells el creador de Cycle Chic, Mikael Colville, i participar en el concurs per triar el ciclista més CHIC de Barcelona. El guanyador obtindrà un important premi.

Cycle Chic és un moviment creat pel fotògraf i director de cinema Mikael Cloville-Andersen i mostra que pots desplaçar-te en bici sense perdre l’estil. Copenhague Cycle Chic va començar a revolucionar el ciberespai al 2006 (compta amb més de 6.000 seguidors) i actualment té la seva rèplica a més de 40 ciutats de tot el món, entre elles Barcelona Cycle Chic .

El Bicicleta Club de Catalunya (BACC) és una entitat sense ànim de lucre formada per usuaris de la bicicleta i que impulsa l’ús d’aquest mitjà de transport i oci a tot Catalunya, amb especial incidència a Barcelona, des de fa 10 anys.

Segueix-nos a:

Facebook

Flickr: fotos edicions anteriors esmorzar

twitter

www.bacc.info| www.barcelonacyclechic.com | www.cyclechic.eu

 

cycle_chic_breakfast_1.jpg

 

]]>