Barcelona | 07/10/10

Caprabo aposta pel repartiment a domicili sostenible en bicicleta elèctrica al barri de la Barceloneta a Barcelona.

Caprabo va començar el passat dijous 30 de setembre del 2010 una proba pilot amb el que realitzarà els lliuraments de les compres a domicili amb bicicleta de càrrega. L’únic precedent a Espanya es troba al País Basc de la mà d’Eroski ja porta un temps amb aquest projecte. D’aquesta manera Caprabo podrà oferir un millor servei als clients que ho solicitin ampliant els horaris de repartiment i l’accesibilitat en les destinacions.

Caprabo és el primer en apostar de forma decidida per aquest tipus de repartiment que millora la qualitat de l’aire de les nostres ciutats, estalvia despeses en salut i contribuiex en la democratització i humanització de l’espai públic, tot reforçant el comerç local. Dintre de la gamma dels vehicles elèctrics per repartiment de petita mercaderia, la bicicleta elèctrica és la més sostenible, ja que combina la tracció elèctrica i la humana.

Aquest vehicle ecològic de l’empresa Vanapedal és un tricicle que combina pedals amb motor elèctric, per tant, reuneix els avantages d’una bicicleta i d’un vehicle elèctric de mercaderies i és capaç de transportar fins a 180 kilograms de pes. Es tracta d’un vehicle que no fa soroll, que no emet C02 i no te cap tipus de restricció horària o física per accedir a qualsevol porta on hagi de fer el lliurament. A més, suposa una saludable activitat física per al repartidor, donat que és el primer vehicle de mobilitat activa pensat per al transport de mercaderies. Vanapedal és un bon exemple d’empresa que creu en la sostenibilitat. De recent creació, aposta per aquest tipus de distribució urbana de mercaderies.

El BACC creu que una gran cadena de supermercats aposti per la mobilitat sostenible amb bicicleta elèctrica és una gran notícia i vol dir que l’empresa s’està adonant que sostenibilitat i negoci són compatibles. Per això, vol felicitar a Caprabo per la iniciativa i animar a d’altres supermercats a incorporar la bicicleta elèctrica de càrrega a la seva flota de repartiment a domicili.

]]>