La PTP | 23/02/2010

Us anunciem que la sèrie “Mobilitats” torna a la xarxa de televisions locals (XTVL) amb la segona temporada, compresa per 5 capítols que s’emetran setmanalment.

Aquesta producció, creada per l’associació Promoció del Transport Públic i dirigida pel periodista Jordi Sacristán, reflecteix la relació que diferents perfils d’individus mantenen amb el transport públic o privat. En aquest sentit, mostra com l’experiència de la mobilitat canvia depenent del lloc on es visqui, incidint en les situacions concretes que es generen a l’àrea metropolitana, on es concentra el major nombre de moviments diaris de Catalunya.

Alhora, es descobreix als espectadors propostes innovadores en el camp del transport, que han sorgit com a resposta a noves necessitats socials.

Aquesta setmana podreu veure el primer capítol a Televisio de l’Hospitalet, divendres de 13,30h a 13,45h També podeu seguir els continguts de la sèrie per internet, a través de la plataforma www.xiptv.cat i de la web http://www.xtvl.tv/mobilitats “Mobilitats” està patrocinada per Caixa Penedès i compta amb el suport del departament de Medi Ambient de la Generalitat.

]]>