Esmorzar Bicia’t

 

Amb aquesta acció popular volem aconseguir que els ciutadans agafin la bicicleta un dia de cada dia per provar una nova manera de desplaçar-se i premiar als ciclistes actuals que es desplacen amb bicicleta.

L’acció consisteix en organitzar a primera hora del matí d’un dia laborable, diferents punts d’acollida a la ciutat, per on els ciclistes poden passar per esmorzar de forma gratuïta, rebre una bossa amb regals i la premsa.

L’esmorzar té lloc durant la Setmana de la Bicicleta de Barcelona, normalment al mes de juny.

De forma paral•lela, els darrers anys s’ha organitzat el “Quilòmetres de Bicia’t” un joc dirigit a totes les entitats per promoure la participació dels membres i treballadors de les mateixes a l’esmorzar bicia’t.


Festa de la Bici de Barcelona 

 

Aprofitem la Festa de la bici per promoure la bicicleta urbana com a mitjà de transport diari i incrementar la seguretat en circulació.

L’acció consisteix en l’organització de diverses activitats de sensibilització al final de la festa, que poden anar des d’un estan amb informació fins a un circuit d’habilitat o jocs dirigits als més petits.

Amb aquesta acció participem en una de les activitats més populars de la bicicleta de Barcelona, que es celebra cada any durant el mes de maig o juny.


Participació en festes i fires

 

La participació a festes i fires ens permet sensibilitzar sobre la bicicleta com a mitjà de transport a nous usuaris, estar en contacte amb els usuaris actuals de la bicicleta i promoure la participació. 

L’acció consisteix en un estan informatiu de la bicicleta i del BACC, on oferim mapes de carrils bici, informem sobre l’actualitat de la bicicleta i de les nostres activitats. Sovint realitzem accions paral•leles de sensibilització dirigides a petits i grans.

Amb l’estan participem a: Biocultura (maig), Les Festes de la Mercè (setembre), la Setmana de la bicicleta de Barcelona (juny) i la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura (setembre), entre d’altres.


Bicibarris 2002 – 2008

 

L’any 2.002 vam organitzar el primer Bicibarris amb un programa de 4 itineraris culturals. Amb il•lusió, l’any passat vam aconseguir que els 10 districtes de la ciutat tinguessin un itinerari Bicibarris. Ara veiem complert el nostre objectiu: arribar a tots els districtes de la ciutat amb la bicicleta, per tal de donar-li visibilitat i fer-la més habitual en el paisatge urbà.

Fes click sobre la imatge i visualitza el video recordatori de les 7 tardors en bicicleta

portada_recordatori.jpg

 

 

]]>