Primària: Amb bici a l’escola


Amb aquest projecte elaborat dintre de ConBici i en el qual hi participem, volem sensibilitzar en l’ús de la bicicleta a les escoles de primària i facilitar eines per a la seva introducció a les escoles. 

El projecte consisteix en la creació de materials pedagògics que la comunitat educativa pugui fer servir per introduir la bicicleta com a mitjà de transport a les escoles. Consta d’un vídeo, dues guies pedagògiques i la web. El projecte es va inaugurar amb una bicicletada a nivell de tota Espanya amb diferents centres educatius.{gallery}conbicialcole{/gallery}Secundària:

 

Bicinstitut

 

 

 

 

 

Mou-te en bici 

Mou-te en bici pretén educar en valors de mobilitat sostenible amb bicicleta, informar i facilitar eines per incrementar la seguretat del usuari i vivenciar la mobilitat amb bicicleta. El projecte consta de vàries accions dirigides a joves de 12 a 16 anys de Barcelona: un joc interactiu, un taller de mecànica i una sortida urbana amb bicicleta (els dos últims a càrrec de Biciclot). Treballem la sensibilització i transmissió de beneficis de la mobilitat amb bicicleta (sostenibilitat, salut, economia, rapidesa..), la millora del control del vehicle i la capacitació. El projecte es celebra un cop a l’any durant els mesos de febrer o març. ]]>