www.viesverdes.org | Juliol 2009

El 26 de juny es van fer la presentació dels nous productes de les vies verdes de Girona, que ajudaran els usuaris a complementar les seves sortides, a gaudir del territori, conèixer els seus secrets i conservar-ne records durant molt temps.

Hem editat tres noves guies, anomenades “Els secrets de les vies verdes”, un mapa i una col•lecció d’àlbums i postals per acolorir. A més, a peu de ruta s’hi troben des de principis d’any diversos plafons interpretatius i tòtems amb informació d’elements naturals i culturals de l’entorn. Aviat s’oferiran gratuïtament unes fitxes pedagògiques per a tots els centres escolars. I a finals d’any es podrà disposar de tota aquesta informació en e-rutes, és a dir, amb descàrregues des del mòbil, agendes electròniques o web.

Des de l’any 2008 el Consorci ha treballat en la creació una sèrie de petits itineraris temàtics senyalitzats, en base al paisatge, la vegetació, la literatura, la geologia, la història…, que ajudin a descobrir els recursos naturals i culturals propers a les Vies Verdes.

Tots aquests nous productes es podran adquirir als punts d’informació de la ruta i a la web www.viesverdes.org, que canviarà el seu format aquest estiu, oferint més informació i materials, una navegació més senzilla i en més idiomes.

La realització dels projectes ha estat possible amb la col•laboració del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona, l’Obra Social de la Caixa de Pensions, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, i la participació dels municipis que conformen les vies verdes de Girona.

]]>