L’Ajuntament de Girona està acabant les obres que permetran unir les dues vides verdes més usades i que permeten anar cap a la Garrotxa i al Baix Empordà. Ja estan molt avançades les obres a la zona de Can Gibert del Pla i Santa Eugènia, per construir un carril bici que connecti amb la xarxa existent a partir del pont del Dimoni.

En aquest punt, el carril bici comença al costat de la piscina de Can Gibert del Pla i permet donar continuïtat al carril bici que prové del municipi de Salt. Els operaris se centren en la construcció d’un tram que es fa aprofitant una zona amb gespa.

El bon ritme de les obres ha permès acabar els dos primers trams del passeig d’Olot, davant de l’edifici Urbis i del pavelló de Santa Eugènia. El carril bici que ja s’ha acabat de construir és el que s’ha fet durant els últims mesos al llarg de tot el carrer Emili Grahit, un tram del qual l’ha executat la Diputació de Girona.

La regidora de Mobilitat, Isabel Salamaña, considera que la connexió entre les dues vies verdes «era necessària, perquè és l’eix més utilitzat pels ciclistes». No es descarta fer un carril bici segregat a la carretera Barcelona, i a la resta de carrers es compartirà l’espai per a cotxes i bicis amb la velocitat limitada a 30 km/h per als vehicles.

Veure article original

]]>