Nosaltres creiem que sí.

Per això, ens unim a la campanya per demanar que Google Maps inclogui la opció “Com arribar” en bici, una iniciativa que ha tingut lloc als EEUU i que que ja han aconseguit que ciutats com San Francisco ja gaudeixin de les seves rutes en bici.

Google Maps permet calcular itineraris amb cotxe, a peu i, en algunes regions, fins i tot en transport públic.

L’agrupació “Google Maps Bike There” (Google Maps: calcular ruta per a bicicletes) ha posat en marxa una iniciativa perquè Google integri en els seus mapes les rutes ciclistes, iniciativa que ja ha aconseguit reunir 50.000 signatures.

Existeixen nombroses raons per les quals la funció de cartografia i càlcul d’itineraris per a bicicletes suposaria un encert per a Google Maps:

– Faria de la bicicleta un mode de transport més segur per a milions de ciclistes a tot el món.

Incentivaria als ciutadans del món sencer perquè s’adaptessin la seva forma de vida als desafiaments del canvi climàtic.

Ajudaria a Google en la seva missió essencial de “organitzar” el món de la informació i fer-la universalment accessible i útil.

La funció de càlcul d’itinerari per a bicicletes hauria d’integrar la possibilitat de triar el recorregut més directe i més segur, tenint en compte els treballs d’adequació que es duguin a terme en els carrils bicicleta o el trànsit motoritzat a les carreteres.

Quan implementar l’opció “Transport Públic”, Google i el seu equip de Google Maps es van mostrar com a ciutadans del món compromesos amb uns valors sostenibles; mitjançant aquesta nova funcionalitat per a bicicletes Google donaria un gran pas en favor del desenvolupament sostenible. 

Signar petició (en anglès). La carta de petició diu el següent:

Ens agradaria un “Com arribar” en Bici afegit al Google Maps, com les actuals funcions de “Com arribar” en cotxe i en transport públic. Una funció que tingués en compte els carrils bici actuals de la localitat que s’assigna, i automàticament planifiqués una ruta per a un ciclista, possiblement, fins i tot proporcionant les opcions dels ciclistes, ja sigui la ruta més directa, o la ruta més amigues de la bicicleta (més segura). El lloc de Google Maps basat en tercer, byCycle.org (http://byCycle.org/), ofereix aquestes característiques per dos àrees metropolitanes Portland, Oregon, i Madison, Wisconsin, i hi ha un gran nombre d’iniciatives de cartografia de tot el món amb l’objectiu en el compliment de la mateixa meta. Esperem que Google tindrà en compte la construcció d’aquesta característica en el servei bàsic de Google Maps. Hi ha moltes raons per què aquesta característica seria una edició meravellosa de Google Maps. Entre ells, alguns dels més influents serien els següents:
* Fer ciclisme més segur per a milions de ciclistes de tot el món.
* Facultar als ciutadans del món a adaptar millor els seus estils de vida per enfrontar els desafiaments del canvi climàtic global.
* Ajuda de Google compte de la seva missió fonamental d’organitzar la informació mundial i fer-la universalment accessible i útil. Mitjançant la implementació del “Com arribar en transport públic, Google i l’equip de Google Maps han demostrat ser capaços en qüestió i els ciutadans del món, una funció de “Com arribar en bicicleta” ha a més funció per a Google Maps seria l’última declaració en suport del desenvolupament sostenible.

Per més informació sobre aquesta sol · licitud característica visita Bike Hi ha el lloc web de Google Maps (http://GoogleMapsBikeThere.org/). Gràcies, Google i l’equip de Google Maps! I gràcies, peticionaris, per unir-se a nosaltres en l’intent d’assolir aquest objectiu molt important!

Font: Ladyverd

]]>