El Bicicleta Club de Catalunya (BACC) col路labora amb la Fundaci贸 Eurecat (Centre tecnol貌gic de Catalunya) promocionant el Projecte MoTiV.

El projecte MoTiV (Mobility and Time Value) 茅s un projecte europeu que t茅 com a objectiu avan莽ar en la investigaci贸 sobre el Value of Travel Time (VTT), el valor del temps que les persones passen despla莽ant-se.

La investigaci贸 es realitzar脿 a trav茅s d鈥檜n recull de dades a escala europea, amb una aplicaci贸 especifica desenvolupada dins el mateix projecte: WOORTI app.

Descarrega Woorti i viatja per un MoTiV

Com funciona la campanya?

Descarrega’t l鈥檃pp Woorti i usa-la per registrar almenys un viatge per dia durant 14 dies. En acabar el repte, ser脿s recompensat i entrar脿s en un sorteig d’una bicicleta Torrot Barcelona valorada en 1.300鈧 i dos abonaments per Muving

L鈥檃plicaci贸 et permetr脿 registrar els teus despla莽aments i avaluar les teves decisions de mobilitat i viatges, amb l鈥檕bjectiu de trobar alternatives per fer millor 煤s del temps propi. Woorti permetr脿 avaluar a escala europea les activitats que m茅s valoren els usuaris segons el mode de transport per millorar-los.

M茅s informaci贸 a MotivProject – Twitter MoTiV_Project


This project receives funding from the @EU_H2020 Research & Innovation Programme. Any related tweets reflect only the views of the MoTiV Project.