El BACC ofereix la seva experiència i fons bibliogràfic a tothom que necessiti informació sobre la bicicleta a través del seu Centre d’Estudis de la Bicicleta (CEB). Aquest assessorament es fa sempre des del punt de vista de l’usuari de la bicicleta i la promoció de la bicicleta urbana és sempre l’objectiu final d’aquesta tasca de recerca i assessorament.

En el CEB realitzem tres tipus de tasques:

Centre d’Estudis de la Bicicleta – CEB

Recerca  Assessorament i documentació  Formació


  • Recerca: portem diverses línies de recerca i fem investigació sobre temes específics sobre la mobilitat amb bicicleta. L’objectiu és la introducció i consolidació de mesures de foment de la bicicleta. Alguns exemples són les bicicletes públiques o els diferents tipus d’infraestructures i serveis per a ciclistes, etc.

  • Assessorament i documentació: podem assessorar i oferir documentació i referències per tot tipus d’estudis i projectes.

  • Formació: participem en diversos projectes de formació com ara: xerrades a jornades i seminaris, sessions a cursos, postgraus i màsters, ponències a congressos, etc. 

El CEB et pot oferir diferents serveis:

Si ets estudiant…

Estàs fent algun treball de recerca, projecte de final de carrera, tesina, tesi o similar sobre temes relacionats amb la mobilitat amb bicicleta i necessites documentació i assessorament? Et proporcionem una font de documentació i orientació en el teu projecte. Es poden estudiar possibilitats de co-tutorització en funció de quina universitat siguis i quin tipus de projecte facis.

Si ets d’una administració…

El BACC ha col•laborat amb diverses administracions per a l’assessorament en matèria de mobilitat amb bicicleta. Alguns treballs es fan en col•laboració amb altres entitats, aportant sempre el punt de vista de l’usuari de la bicicleta a tot tipus d’eines de planificació, informes tècnics, etc.

Si ets un representant universitari…

Ets professor/a i vols proposar treballs als teus alumnes? Al BACC portem diverses línies d’investigació i tenim idees per a projectes de recerca.

Vols que co-tutoritzem projectes dels teus alumnes? El BACC està obert a la direcció de projectes universitaris.

El teu departament o centre vol col•laborar amb el BACC? Estem oberts a col•laborar amb entitats i centres de recerca universitaris per a dinamitzar projectes d’estudiants, compartir línies de recerca i oferir per a consulta el seu fons bibliogràfic.

Si ets un ens privat…

El BACC dinamitza una base de dades d’empreses que tinguin a veure amb la bicicleta urbana, per exemple, empreses que ofereixin aparcaments per a bicicletes, sistemes de bicicletes públiques, etc. El seu coneixement del sector ens permet oferir oferir un assessorament i pot ajudar a la orientació de nous projectes empresarials.

Contactar:

Per a transmetre’ns les vostres sol•licituds d’informació i consultes podeu contactar-nos a través de l’adreça ceb@bacc.info.

 

 

]]>