0904_proposta_bacc_per_a_la_diagonal.jpgBarcelona | Redacció | 29/03/2009

El Bicicleta Club de Catalunya (BACC) ha participat a totes les reunions organitzades per l’Ajuntament de Barcelona per fer la proposta del traçat del carril bicicleta en la futura Diagonal de Barcelona. El BACC vol assegurar-se de que la bicicleta tindrà la infraestructura que necessita i mereix en aquesta avinguda, una de les més utilitzades pels ciclistes de Barcelona i que està provocant actualment una reducció de l’espai viari destinat al vianant.

El BACC ha presentat vàries propostes de disseny del carril bici de la Diagonal. Reproduim la més ambiciosa per a nosaltres. Properament, publicarem les altres propostes i les condicions que volem per al disseny del carril bici.

Llegeix les nostres consideracions pel projecte de la Diagonal: Proposta Diagonal del BACC

Llegeix els acords sobre la Diagonal del Pacte per la mobilitat de Barcelona.

El grup d’infraestructures del BACC ha realitzat aquesta proposta. Es reuneix 2 divendres per la tarda al mes i hi col·labora sovint Ecologistes en Acció. Aquest grup de treball ha elaborat les propostes per a la Diagonal, un informe amb totes les propostes de millora dels carrils bicicleta existents, que ha fet arribar a l’ajuntament de Barcelona i ara evaluarà els nous carrils que s’estan creant.

Els interessats en participar al grup de treball, poden escriure a info@bacc.info. 

]]>