Esmorzar i regals

Els participants rebran una motxilla dissenyada especialment per aquest dia, mapa de carrils bicicleta, informació i consells de circulació. També podran gaudir d’un esmorzar: sucs i pastes de comerç just i ecològic, una cinta reflectant, obsequi de la marca de bicicletes Dahon i un impermeable.

Enquesta de robatoris

Com cada any, el Bicicleta Club de Catalunya vol recollir dades sobre els robatoris de bicis a la ciutat de Barcelona. És per això que a cadascun dels punts de l’Esmorzar els ciclistes trobaran les enquestes de robatoris. El passat any 2009, les dades obtingudes pel BACC en aquesta enquesta van demostrar que els robatoris van augmentar respecte l’any 2008, any en què havien descendit per la utilització del Bicing.  

Animar a la reforma de la Diagonal

Al punt d’esmorzar de Diagonal amb Rambla de Catalunya, el BACC animarà a tots els ciutadans a votar a favor de la reforma de la Diagonal, per una ciutat més sostenible i més saludable. Per això informarà a tothom que els ciclistes estem a favor d’una Diagonal digne i descongestionada, amb més espai pel transport públic, el vianant i la bicicleta.  

Webs d’interès:

http://www.bacc.info/esmorzarbiciat/postal.html

www.masalladeldakar.org/

www.pachamama.cat

www.casaldelraval.org/

www.dahon.es  

]]>