imgp1233_2.jpgEL PUNT BICICAMPUS INNOVADOR

El BACC posarà en marxa un punt mòbil d’atenció al ciclista i assistència mecànica a la universitat, a partir del proper dimecres 22 d’octubre i fins 4 dimecres consecutius.

Després el BACC anirà buscant noves localitzacions a prop de les universitats. El punt està dirigit a tota la comunitat universitària que podrà fer la revisió mecànica de la bicicleta de forma gratuïta. També podrà comprar alguns productes relacionats amb la seguretat a preus avantatjosos: llums, timbres, cadenats.

El punt estarà situat a la diagonal de Barcelona, 645, davant de l’entrada de la facultat de Física i Química de la UB. Més informació a www.bicicampus.cat

El projecte rep el suport de l’Obra social de “la Caixa” i el Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya, així com de la UB, UPC i l’ajuntament de Barcelona.

Les Bicicletes Bicicampus formen part de la campanya Bicicampus, engegada al 2007 a tota Catalunya, per tal d’aconseguir que la bicicleta es converteixi en el principal mode de transport a les universitats de Catalunya, amb la finalitat de crear hàbits sostenibles i saludables entre els universitaris. La campanya consta també d’una pàgina web amb informació sobre itineraris per anar amb bicicleta a les diferents universitats catalanes, consells per circular, a més de tot un seguit de raons per agafar la bicicleta. També aquest curs s’estrenarà el Punt Bici, que oferirà als universitaris assistència mecànica gratuïta i informació sobre la bicicleta.

Fotos: BACC. participants aprenen a lligar la bicicleta i punt mòbil bicicampus

 

]]>