Barcelona | 20/06/2011

Barcelona estén la catifa vermella per celebrar el 1er Cycle Chic Breakfast Mundial.

La ciutat va despertar el passat divendres 17 de juny amb catifa vermella a Arc de Triomf, Diagonal/Pg de Gràcia i Provença/Lepant. La raó, la celebració del Cycle Chic Breakfast , un dels esdeveniments més importants de la setmana de la bicicleta, que s’ha fet amb tots els honors.

Els Bloggers Cycle Chic de tot el món han fotografiat més de 500 ciclistes que participen al Cycle Chic Photo Contest per trobar el ciclista més chic de Barcelona i el ciclista més bici fun/fan. Els bloggers cycle chic han vingut de París, Hungria, Sidney, Copenhagen, Vancouver, Dublin, Bordeaux i Montreal i formaven el jurat.Paulette ha sido escogida la ciclista más chic de Barcelona 2011. Recibirá una hoodbikes y un Gabanino de Abici.

Això ha dit el jurat d’ella: “Cycle Chic es tracta de tenir un look fabulós en una bicicleta, però també és qüestió d’estil personal. Aquesta noia es veu meravellosa en el seu vestit i ulleres de sol i el fet de que porta una bicicleta cool, vella i pintada a mà fa que sigui fàcil per a nosaltres per triar-la a ella com la guanyadora”.

   

A la seu del BACC recollint els premis. Una hoodbikes y un Gabanino de Abici.
Raul y Greta han sido escogidos como los ciclistas Más Fun/Fan y recibirán un conjunto de accesorios para la bicicleta de Ramonas Barcelona i un impermeable Nooc

El jurat ha dit: “Aquest tipus era brillant. Realment ha fet un esforç per vestir-se d’una forma boja i ens agrada la seva filla a la cadireta. El veiem com una ironia genial que estigui utilitzant pantalons curts de ciclista. Tenim humor al moviment Cycle Chic, i aquest home ho tenia tot per triar-lo”.


 

A la seu de Ramonas Barcelona recollint els premis: Un conjunto de accesorios para la bicicleta de Ramonas Barcelona i un impermeable Nooc

Impulsat pel Bicicleta Club de Catalunya (BACC) en col•laboració amb el moviment mundial de más de 40 Bloggers Cycle Chic i Barcelona Cycle Chic , més de 1.000 ciclistes han gaudit d’un esmorzar gratuït i una bossa exclusiva cycle chic amb el mapa de carrils bici i el mapa d’itineraris verds la ciutat de Barcelona i altres obsequis. També han respost una enquesta sobre les prioritats bici que hauria de tenir en compte el nou alcalde de Barcelona.   

 

Una de les coses més demanats pels ciclistes és el nou mapa d’itineraris verds Biciarbres editat pel BACC i que també es va distribuir el dissabte i diumenge a la Festa de la Bici i el Bike Show.

Coincidint amb la celebració de la Setmana de la bicicleta organitzada per l’ajuntament de Barcelona (13-19/06), i la celebració del Cycle Chic Bloggers Conference a Barcelona, el BACC s’uneix a aquest moviment internacional gestat a Copenhage, transformant el seu tradicional Esmorzar Bicia’t en un esmorzar molt especial: el Cycle Chic Breakfast.

Cycle Chic és un moviment creat pel fotògraf i director de cinema Mikael Cloville-Andersen i mostra que pots desplaçar-te en bici sense perdre l’estil. Copenhague Cycle Chic va començar a revolucionar el ciberespai al 2006 (compta amb més de 6.000 seguidors) i actualment té la seva rèplica a més de 40 ciutats de tot el món, entre elles Barcelona.

El Bicicleta Club de Catalunya (BACC) és una entitat sense ànim de lucre formada per usuaris de la bicicleta i que impulsa l’ús d’aquest mitjà de transport i oci a tot Catalunya, amb especial incidència a Barcelona, des de fa 10 anys.

 

   
 


Comencem a pujar les fotos al flickr del Cycle Chic Breakfast . Uneix-te al nostre facebook i conversa amb la Paulette

 


 

 

]]>