0810_seminari_robatoris_london.jpgBarcelona | Redacció | 8/10/2008

El BACC va ser convidat a participar el passat dia 3 d’octubre al Putting the Brakes on Bike Theft seminar celebrat a Londres i organitzat per Transports of London’s Cycle Centre of Excellence, el Design Against Crime Research Centre i el London Bicycle Film Festival 2008.

El BACC ha col·laborat en el passat amb el Centre de recerca de disseny contra el crim i va ser convidat per fer una presentació de la situació dels robatoris de bicicletes a Barcelona i explicar també el sistema Bicing, ja que la capital anglesa està plantejant-se d’afegir-se a la iniciativa de la bicicleta pública.

Hi va assistir la Diana González, Coordinadora del BACC, que va fer una intervenció amb els resultats de les enquestes sobre robatoris de bicicletes que el BACC porta realitzant els darrers 5 anys. També va comentar el cas de la retirada de bicicletes. La participació va ser molt profitosa per l’intercanvi d’informació i conèixer les mesures de prevenció de robatori que s’apliquen a Gran Bretanya i a d’altres paisos.

Es va presentar la nova web bikeoff amb nombrosos recursos relacionats amb el disseny d’aparcaments i prevenció de robatoris.

]]>