Dimarts 3 de juny, una persona d’Amics de la Bici, molt implicada amb les entitats del món de la bicicleta a Barcelona, va patir un greu atropellament a una cruïlla del carril bici del carrer Consell de Cent.

Des del BACC, ens sentim molt dolguts per aquest accident i fem una crida a les administracions i a tothom per a que això no torni a passar.

Animem a participar a la manifestació que convocarà Amics de la Bici en protesta per aquest desgraciat accident.

Un dia per apagar el motor

Aquest any, coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient, el BACC vol animar als ciutadans a canviar només per un dia la moto o el cotxe per la bicicleta. El BACC vol recordar que Barcelona és la 8ª ciutat més contaminada del Món i està a les mans de tots els ciutadans baixar posicions en aquest fatídic ranking.

Cal recordar que Barcelona és una ciutat compacte, de només 8 x 9 km. La majoria dels recorreguts són inferiors als 5 kilòmetres, o 20 minuts amb bicicleta. Per tant, la bicicleta és un mitjà de transport ideal per moure’s per la ciutat i quants més persones l’utilitzem més net serà l’aire que respirem.

2.000 esmorzars i regals

Enguany el BACC servirà 2.000 esmorzars amb productes de comerç just i ecològics, gràcies a un acord amb la cooperativa Mercasol.

A més, els ciclistes rebran una bossa amb un timbre (element obligatori per circular a la ciutat), una cinta de pantaló, eflectant i informació de com evitar els robatoris i com circular per la ciutat.

D’altra banda, es realitzarà una enquesta per conèixer l’ incidència dels robatoris i l’ús de la bicicleta. Com a novetat, aquest any, els ciclistes podran posar-li una nota a l’acció de l’ajuntament envers la bicicleta.

  • Descarrega’t la nota de premsa:

icon 5 de juny: Arriba la major acció ciclista urbana de Barcelona (75.91 kB) 

]]>