Setmana Europea de la Mobilitat que se celebra anualment, el BACC torna a realitzar la campanya “Fes-te Veure Quan Circulis!”. Ja la vam dur a terme l’any 2017 amb molt bons resultats i enguany la tornem a replicar, es tracta d’una campanya de conscienciaci贸 per fomentar la visibilitat dels ciclistes a la nit a diferents cru茂lles de la ciutat. L’acci貌 que tindr脿 lloc el proper dimarts 23 d’octubre, consisteix a detectar els ciclistes que van sense llum, aturar-los, explicar-los breument la normativa i obsequiar-los amb parell llums:

  • Llum blanca de posici贸 davantera.
  • Llum vermella de posici贸 posterior.
Es remarca els avantatges que comporta complir la normativa establerta i la seguretat que genera per al mateix ciclista i els altres usuaris de la via p煤blica (ciclistes, conductors i vianants). 脡s una acci贸 educativa que fomenta els bons h脿bits d’una manera m茅s amable i 煤til; s’emfatitza all貌 que 茅s positiu, ja que les t脿ctiques punitives desanimen el foment de la bicicleta.

En les vies de m茅s aflu猫ncia de bicicletes i carrils bici de nova construcci贸, informarem els ciclistes l’obligatorietat de portar llums.

– Il路lustraci贸 i disseny a c脿rrec de Dibuja y Pedalea – Amb la col路laboraci贸 de l’Ajuntament de Barcelona  ]]>