Ride for her · Donem suport al ciclisme solidari 💜

El Bicicleta Club de Catalunya (BACC) dóna suport a la iniciativa Ride for her, un projecte solidari d’àmbit global que té com a objectiu millorar la qualitat de vida en dones diagnosticades amb càncer de pit mitjançant el ciclisme.

Coincidint amb La Marató de TV3, el cap de setmana del 15 i 16 de desembre hi haurà #ciclismesolidari a Barcelona amb pedalades, activitats, tallers i el concurs fotogràfic amb el hasthag #tibidabomarató amb la gorra ciclista realitzada pel grup Àgata.

El 15 de desembre vine a conèixer el Tibidabo més solidari,  farem moltes pedalades per coronar el Tibidabo tantes vegades com sigui necessari per a la investigació del càncer. Ho farem amb una sèrie de reptes, realitzar la meitat del Everesting de la mà de Ride for Her Cycling Team, Favela Frama i el Velo Club, o amb Montsita, supervivent d’un càncer limfàtic, que conclourà el seu repte personal de coronar 100 vegades el Tibidabo en un any. Vine a la plaça Meguidó on podràs col·laborar adquirint la Gorra ciclista solidària per 2 €, participar de tots els esdeveniments i del concurs “Un Tibidabo per La Marató”.

Perquè hi ha altres maneres de fer ciclisme. Com a històries darrere del càncer. Aquesta vegada pedalejarem per tots i totes. Aquesta vegada pedalejarem per lamaratotv3.

Compartir

Relacionat