Comen

ITINERARIS PER A TOTHOM

Els itineraris estan pensats per a la participació de tothom: 1. No cal estar acostumat a anar amb bicicleta per la ciutat i són aptes per a tota la família. Disposen d’un acompanyament de monitors especialitzats. 2. No cal estar entrenat, ja que les parades són freqüents al llarg del recorregut i les distàncies són curtes i fàcils. 3. No cal tenir bicicleta, ja que es pot llogar al punt de sortida. 4. Acompanyament de guia històric i naturalista. 5. Comencem amb un esmorzar.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

La inscripció és obligatòria i es farà fins a dos dies abans de l’activitat. Inscripció a bicibarris@bacc.info o al ‪637 25 34 82. Preu: 5 euros. Joves menors de 15 anys, jubilats i socis del BACC: 3 euros. Menors de 8 anys, gratuït. Lloguer de bicicleta: 10 euros.

L’organització no es fa responsable d’aquells participants que no s’inscriguin prèviament. El pagament es fa al mateix dia de l’activitat. L’organització es reserva el dret de cancel•lar l’activitat en el cas de condicions atmosfèriques adverses o que no es cobreixi el nombre mínim de places. Les places són limitades. Els menors de 7 anys hauran d’anar amb la cadireta d’una bicicleta portada per un adult i els menors de 16 anys han d’anar acompanyats.

041212_stgervasi_bacc14_2.jpgConsulta el calendari d’itineraris a la biciagenda o baixa’t el fulletó: Fulletó Bicibarris 2008 interior

Setembre 2008
Diumenge 21 de setembre: Horta – Guinardó.

Octubre 2008
Diumenge 5 d’octubre: Sarrià.
Diumenge 12 d’octubre: Eixample
BICIARBRES. Dissabte 18 d’octubre: Montjuïc. Arbres de Montjuïc.
Diumenge 19 d’octubre: Nou Barris.
Diumenge: 26 d’octubre: Sants – Montjuïc.

Novembre 2008
Diumenge 9 de novembre: Les Corts.
Diumenge 16 de novembre: Sant Gervasi
BICIARBRES. Dissabte 22 de novembre: Espais verds de Les Corts i Sarrià. Natura urbana
Diumenge 30 de novembre: Sant Andreu.

Desembre 2008
BICIARBRES. Dissabte 13 de desembre: Collserola. El bosc mediterrani.
Diumenge 14 de desembre: Sant Martí.

Gener 2009
Diumenge 25 de gener: Gràcia.

Febrer 2009
Diumenge 15 de febrer: Ciutat Vella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *