A cop de pedal amb la Biciescola i el servei Bicifeina!

Aquest mes de març Gavà és mou a pedals! La setmana passada vam encetar un curs intensiu de Biciescola per adults al municipi amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gavà. Mai és tard per aprendre a anar en bici:Amb aquesta premissa donem tot el conjunt d’habilitats i coneixements per aprendre a anar en bicicleta, agafar l’equilibri i finalment pedalar.

Aquest mes de març Gavà és mou a pedals! La setmana passada vam encetar un curs intensiu de Biciescola per adults al municipi amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gavà.

Mai és tard per aprendre a anar en bici:Amb aquesta premissa donem tot el conjunt d’habilitats i coneixements per aprendre a anar en bicicleta, agafar l’equilibri i finalment pedalar.

Cursos per adults que volen circular a dues rodes per la vida! L’èxit del projecte radica en la realització personal dels participants, que veuen superada una assignatura pendent. Assoleixen d’adults allò que no van poder aconseguir d’infants.


Paral·lelament, hem tornat a engegar el programa Bicifeina, que consisteix a la formació i cessió de bicicletes al mateix Ajuntament de Gavà. Els treballadors podran desplaçar-se a la feina de manera quotidiana amb bicicleta (en aquest cas elèctrica) amb l’objectiu d’induir en un canvi d’hàbits i que finalment un cop acabat la cessió temporal puguin valorar de fer el salt a la bicicleta pròpia, cosa que permetrà que més treballadors puguin gaudir del servei.

Bicifeina: aire més net, menys soroll

Compartir

Relacionat