Biciescola a Barcelona

No saps anar en bicicleta i t’agradaria aprendre? Ara ja pots intentar-ho amb els nostres cursos per anar en bici que oferim a la BICIESCOLA!

Amb les nostres classes aprendràs a anar en bicicleta: coneixeràs la bicicleta i les seves parts més importants, de la mà d’un monitor expert. Aprendràs a mantenir l’equilibri i finalment a pedalejar.

A la 1a sessió es farà una presentació de la bicicleta i de les seves parts. Caminaràs amb la bicicleta, aniràs agafant equilibri sobre dues rodes, giraràs i frenaràs

En les següents sessions aprofundiràs en les habilitats apreses. Arrencaràs i frenaràs correctament, mantindràs l’equilibri, senyalitzaràs maniobres de gir amb les mans i circularàs amb bicicleta. A més a més realitzarem una explicació bàsica dels consells de circulació.


On fem els cursos d’Iniciació i Perfeccionament? Al Poblenou de Barcelona: Passeig Garcia Faria) – Lloc de trobada: C/Ramón Turró 259 – Recircula Bicicletes.

Quan els fem? Els caps de setmana de 8:30 a 11:00 h.     Durada? 4 classes, 10 hores de classes en total.

Necessito bicicleta pròpia? No, nosaltres et proporcionarem una bicicleta.

Preu del curs? 70 €

Calendari:

 Ja t’hem convençut?

Inscripció: Fes un click en aquest formulari.

Classes particulars adults 2h – 45 €

Calendari:

Si tens qualsevol dubte o consulta per classes particulars per adults, escriu-nos a biciescola@bacc.cat

Classe particular infantil 1’5h – 35 €

Per classes particulars infantils (menors de 16 anys), escriu-nos a biciescola@bacc.cat

Regalar un curs de Biciescola és ben fàcil. Escull el curs i posa’t en contacte amb nosaltres. T’enviarem un xec de regal personalitzat!

Aquí tens l’enllaç a l’antic web de la Biciescola, amb testimonis dels participants i vídeos.