No saps anar en bicicleta i t’agradaria aprendre? Ara ja pots intentar-ho amb els nostres cursos per anar en bici que oferim a la BICIESCOLA! Amb les nostres classes aprendràs a anar en bicicleta: coneixeràs la bicicleta i les seves parts més importants, de la mà d’un monitor expert. Aprendràs a mantenir l’equilibri i finalment a pedalejar. A la 1a sessió es farà una presentació de la bicicleta i de les seves parts. Caminaràs amb la bicicleta, aniràs agafant equilibri sobre dues rodes, giraràs i frenaràs En les següents sessions aprofundiràs en les habilitats apreses. Arrencaràs i frenaràs correctament, mantindràs l’equilibri, senyalitzaràs maniobres de gir amb les mans i circularàs amb bicicleta. A més a més realitzarem una explicació bàsica dels consells de circulació.


On fem els cursos? Al Poblenou de Barcelona Quan els fem? Els caps de setmana de 9:30 a 12 h.     Durada? 4 classes, 10 hores de classes en total. Necessito bicicleta pròpia? No, nosaltres et proporcionarem una bicicleta. Preu del curs? 68 € Calendari:  Ja t’hem convençut?

Inscripció: Fes un click en aquest formulari.

Regalar un curs de Biciescola és ben fàcil. Escull el curs i posa’t en contacte amb nosaltres. T’enviarem un xec de regal personalitzat! Si tens qualsevol dubte o consulta per classes particulars per adults, escriu-nos a biciescola@bacc.cat Per classes particulars infantils (menors de 14 anys), escriu-nos a també a biciescola@bacc.cat Aquí tens l’enllaç a l’antic web de la Biciescola, amb testimonis dels participants i vídeos.