0912_premi_acci_21_biciescola.jpgBarcelona | Redacció | 11/12/2009

El projecte la Biciescola del BACC va rebre ahir el Premi Acció 21 2009 de l’Ajuntament de Barcelona. L’acte va estar presidit per la Cinquena Tinenta d’Alcalde Imma Mayol, presidenta del Consell Municipal de Medi Ambient i Sostenibilitat de Barcelona. La Coordinadora del BACC, Diana González i la responsable del projecte, Anna Pérez, van recollir el premi. També hi van assistir un grup de 20 persones del BACC: exalumnes de la biciescola, equip tècnic, voluntaris i col·laboradors.

El Miquel Grau, exalumne de la biciescola i soci del BACC, va fer un emotiu discurs sobre el que havia significat per a ell aprendre a anar amb bicicleta als 75 anys. També va recordar a l’audiència les virtuts d’aquest vehicle.

Des del BACC volem agrair als membres del Consell Municipal de Medi Ambient i Sostenibilitat de Barcelona el guardó, que creiem ben merescut. Hem aconseguit molts somriures amb aquest projecte, moltes il·lusions complertes, i sobre tot, hem predicat amb l’exemple de que mai és tard per aprendre. Continuarem treballant en aquesta línia per aconseguir que més persones puguin aprendre a anar amb bicicleta en edat adulta i així fer accessible a tothom aquest mitjà de transport i lleure.

 

 

]]>