La sessió ha tingut una primera part teòrica on s’han recordat els conceptes més fonamentals: buscar una ruta tranquil·la i adient, aprofitant els carrils bici; circular pels centre dels carrils i amb línia recta; mantenir una distància de seguretat prudencial amb els cotxes i respectar els vianants. Haritz Ferrando, del Bicicleta Club Catalunya, ha donat als participants conceptes que s’han de tenir clars: “Quan vas amb bicicleta has de ser conscient que ets un vehicle, i com a tal tens dret a ocupar el teu espai. I la resta de vehicles ho han d’entendre, perquè la bicicleta necessita el seu espai lateral de seguretat. És important que el ciclista s’hi cregui perquè no s’ha d’envair mai la vorera.”

El grup de cicilistes, entre els quals hi havia la regidora de mobilitat Lluïsa Melgares, ha fet un recorregut pels carrils bici de la ciutat, inclosos els recentment estrenats, com els de l’Avinguda Abad Marcet i els de la Plaça de l’Aigua.

El Bicicleta Club de Catalunya té previst fer més sessions per aquelles persones que saben anar amb bicicleta, però no es troben còmodes circulant per la ciutat i volen guanyar confiança.

video_terrassa.jpg

Veure article orginal

 

2a SESSIÓ EL DIUMENGE 11 D’OCTUBRE: més informació

]]>